Αρχική Ν. Κορινθίας Λευκή ισοπαλία για τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου στον Πύργο (PHOTO +...

Λευκή ισοπαλία για τα κορίτσια του Άρη Κορίνθου στον Πύργο (PHOTO + VIDEO)

Η κιτρινόμαυρη ομάδα που εκπροσωπεί την Κορινθία επάξια στην Β΄΄ Εθνική κατηγορία γυναικών ταξίδεψε στον Πύργο για να αγωνιστεί κόντρα στον Πανηλειακό. Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και ιδιαίτερο θέαμα τα κορίτσια του Χ. Καρσιώτη κατάφεραν να φύγουν αλώβητες από το δημοτικό στάδιο Πύργου .Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι χαρακτηρίστηκε ως ένα ματς πίεσης δύναμης και αντοχής.

2

Η άμυνα των φιλοξενούμενων καθ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ήταν κυριολεκτικά οχυρωμένη και δεν άφησε περιθώρια στους γηπεδούχους να αντιδράσουν και να πετύχουν τέρμα όσο και αν το ήθελαν. Να θυμηθούμε ότι στην πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ο Άρης Κορίνθου είχε πάρει το τρίποντο με σκορ 1-0.

1

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Άρης Κορίνθου είχε σημαντική ευκαιρία με την Ζωή Γαλάνη που με προσωπική ενέργεια και φανταστικό τελείωμα πέτυχε τέρμα αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.
Ακόμα τις εντυπώσεις κέρδισε και η Αντωνία Λουφάκη που αγωνιστικέ για πρώτη φορά(ως αλλαγή) με την ομάδα του Άρη δείχνοντας ότι μπορεί να προσφέρει πολλά με τις επιδώσεις της.
Η Τούλα Κοτσώνη τερματοφύλακας όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει έδειξε ότι ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν.
Συγχαρητήρια αξίζουν όλα τα κορίτσια που έδωσαν μάχη μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και άντεξαν την συνεχή πίεση.
Άρης Κορίνθου:Κοτσώνη,Δήμα,Παπαγεωργίου,Οικονόμου,Δαρσινού,Γλυκοφρίδη,Γαλάνη,Λιάπη,Πίτσα,Βέρρα,Βαρσάμη
Έπαιξαν οι:Δικαιολάκου,Δερμετζόγλου και Λουφάκη

Πλέον τα βλέμματα στρέφονται στον εντός έδρας αγώνα κυπέλλου με την ομάδα της Ρόδου την Κυριακή 12 Μαρτίου.
Ρεπορτάζ Θεοδόσης Πιπέρης