Αρχική Ν. Κορινθίας Ποια πιστεύετε είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ της ήττας της Χ....

Ποια πιστεύετε είναι η διαφορά που υπάρχει μεταξύ της ήττας της Χ. Κλίντον στις Αμερικανικές εκλογές και της ήττας του Β. Νανόπουλου στις εκλογές του Δήμου Κορινθίων το 2014;;

Μα φυσικά η Xίλαρι είχε προετοιμάσει μουσική συναυλία, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα μέσα σ ‘ένα στάδιο στην Ν.Υ .Kάτι παρόμοιο είχε προετοιμάσει για το βράδυ των εκλογών, θυμίζουμε στους κορίνθιους τον Μάιο του 2014 και ο Βασίλης Νανόπουλος, στο εκλογικό κέντρο φυσικά κάτω από την γιγαντιαία αφίσα με τα 2 μέτρα περίπου μουστάκι. Και να λοιπόν εδώ η διαφορά η Χ. Κλίντον δεν βγήκε ούτε να μιλήσει (διότι σ αυτές τις περιπτώσεις η σιωπή είναι χρυσός),συνεχάρη όμως τον αντίπαλο της για την εκλογή του νίκη ,ενώ ο Βασίλης Νανόπουλος αν και έχασε ζητοκραύγαζε στην εξέδρα του εκλογικού κέντρου ότι είναι δήμαρχος ρίχνοντας και πυροτεχνήματα.
Αυτά λοιπόν του επισήμανε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.
Και με αφορμή το βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου πόσο μάλλον και σήμερα που είναι επίκαιρο λόγο των ανωτέρω.
Και φυσικά ο Νανόπουλος μας κούφανε μια ακόμα φορά………
Προέτρεψε τον Δήμαρχο να μην παρεμβαίνει και προβάλλουν τα ΜΜΕ τις τότε πανηγυρικές εκδηλώσεις του κατά φαντασία και επιθυμία Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, που ακόμα δεν μπορούν να ξεχάσουν οι Κορίνθιοι..
Προτείνουμε άμεσα να έρθει ψήφισμα προ ημερησίας διατάξεως με εισήγηση του Αλέξανδρου Πνευματικού που να υποχρεώνει από το από Δημοτικό συμβούλιο να μην παίζουν τα επίμαχα βίντεο των χολιγουντιανών εκδηλώσεων το βράδυ του Μάιου του 2014.
Θ.Κ