Αρχική Ν. Αρκαδίας ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΙΡΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ !!!
ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ !!!
ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ??? ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ???
ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…..

Στο Δημαρχείο Τρίπολης σήμερα, έγινε η πρώτη δημοπρασία για την ανάδειξη των εργολάβων αποκομιδής των σκουπιδιών, από τα Δ.Δ. του Καλλικρατικού Δήμου…..
Μάλλον θα προκύψουν πολλά παρατράγουδα, αφού ήδη ξεκίνησαν από σήμερα να διαφαίνονται οι προθέσεις τους, να μεροληπτούν υπέρ των ”εκλεκτών” τους εργολάβων ….
Σήμερα το πρωί, γύρω στις 9 συγκέντρωσε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος για την καθαριότητα κ. Ηλίας Τότσης, στο γραφείο του κ. Κακλαμάνου τους ενδιαφερόμενους εργολάβους αποκομιδής και συζητούσαν επί ώρα πολλή !!!
ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ Δ.Δ……..ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ???
Από ό,τι καταφέραμε να μάθουμε, η συνάντηση ήταν προοίμιο της δημοπρασίας, για να κανονίσουν ΤΙ θα πάρει ΠΟΙΟΣ !!!
Συγκεκριμένα ακούστηκε ο αντιδήμαρχος, να λέει ”έχω μοιράσει τις δουλειές”……..απαευθυνόμενος προς όλους τους παρόντες !!!
ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ……ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ???
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ….”ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ???
Έγιναν κι άλλα ευτράπελα στην δημοπρασία σήμερα.
Αρχικά βγαίνουν σε διαγωνισμό τα Δημοτικά Διαμερίσματα …..ΕΝΑ ΕΝΑ !!!
Και για κάθε ένα έχει ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ο κύριος αντιδήμαρχος !!!
ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Κατά τα άλλα γίνεται διαγωνισμός με προσφορές !!!
Πάντως, το σκανδαλώδες της σημερινής ημέρας, ήταν πως ανακαλύψαμε, πως τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο κ. ΠΡΙΟΒΟΛΟΣ με τις εταιρείες του……..ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!!
Δεδομένου ότι ο κύριος αυτός, έχει μεγάλες δουλειές ανοίξει και με τις Δικαστικές Αρχές, αφού μας κουβαλούσε στην Τρίπολη τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ και ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ πριν μερικούς μήνες….αναρωτιόμαστε ΓΙΑΤΙ έχει εξαιρεθεί από τις δημοπρασίες η περιοχή που κινείται στην αποκομιδή……κι ΑΝ αυτό σημαίνει κάτι για τον διαγωνισμό.
Θα γίνει ξεχωριστός διαγωνισμός για τις περιοχές του κ. Πριόβολου άραγε ???
Ή ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΟΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ”ΔΟΥΛΕΙΕΣ” ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ???
Κάποια στιγμή επιβάλλεται να αρχίσει νέος κύκλος ερευνών , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, για το είδος και την διαφάνεια των ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ που εκτελούνται εκεί……