Αρχική Χωρίς κατηγορία ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΟΝΤΙΚΑΣ- ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ – ΚΑΠΠΟΣ

ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΓΟΝΤΙΚΑΣ- ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ – ΚΑΠΠΟΣ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ Π.Σ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ -Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΟΥΛΟΚΕΦΑΛΟΣ ΠΡΩΙΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ ΚΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ Θ. ΚΑΠΠΟΣ !!!
ΜΕ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ , ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΣΙΑΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ..
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΤΑΙ ΜΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ TOΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΕ ΕΠΙΜΑΧΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟ 2014 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΗΣ ”ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ” ΓΙΑ ΤΑ – ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ – ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, δέχθηκαν κλήση για ανάκριση στην ανακρίτρια Τρίπολης.
Οι κληθέντες είναι ο κ. Νίκος Γόντικας Περιφερειακός σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος πρώην πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και ο και εκδότης της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ κ. Θύμιος Κάππος.
Στους ανωτέρω η κλήση όριζε ως ημέρα κατάθεσης την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, πως τα στοιχεία – φωτιά που έχουν οι προαναφερθέντες μάρτυρες, είναι ογκωδέστατα, θα χρειαστεί οπως χαριτολογώντας δήλωσε ο εκδότης του ΣΗΜΕΡΑ ίσως και φορτηγό να τα μεταφέρει τον ανακριτή της Εισαγγελίας Τρίπολης !!!
Ο χρόνος πάντως που τους δόθηκε για προετοιμασία είναι ελάχιστος και κατά τις βάσιμες πληροφορίες μας και οι τρεις μάρτυρες θα ζητήσουν τουλάχιστον 10ήμερη προθεσμία προκειμένου να σταχυολογήσουν και να συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία και να προετοιμάσουν και να συντάξουν την κατάθεσή τους, ώστε να προσκομίσουν ΟΛΑ όσα γνωρίζουν καλά, για τα έργα και τις ημέρες του Τατούλη και των υπηρεσιών του προς διερεύνηση και αξιολόγηση απο την ελληνική δικαιοσύνη και τους νόμους του κράτους!!!
Αναμένονται άλλοι 16 μάρτυρες σύμφωνα με πληροφορίες μας να κληθούν στη συνέχεια, ενώ έχουν ήδη καταθέσει ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ και ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ.Η έρευνα είναι κατα παντώς υπευθύνου. Άρα δεν είναι μόνο για ΈΛΕΝΧΟ πράξεων και αποφάσεων του Περιφερειάρχη, της οικονομικής επιτροπής και αντιπεριφεριακών αλλά και για υπηρεσιακούς παράγοντες που εμπλέκονται με την υπογραφή τους στα συγκεκριμένα έργα που α ελεγχτούν και εφόσον προκύψουν ποινικές και άλλλες ευθύνες απο την έρευνα που διεξαγάγει η εισαγγελία του Αρείου πάγου.
Τα αδικήματα για τα οποία γίνεται η έρευνα, είναι ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ κατ εξακολούθηση σύμφωνα με πληροφορίες μας……
Να σημειώσουμε εδώ, πως ο ίδιος φάκελος, είχε παραδοθεί το 2014, ταυτόχρονα και στον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ο οποίος σκούπισε τα παπούτσια του και στήριξε τον Τατούλη που 4 χρόνια νωρίτερα αλληλοβριζόντουσαν.
Σ.Σ “βοήθα Λακη” έχουμε αϋπνίες