Αρχική Χωρίς κατηγορία Βρώμικο νερό στις βρύσες των Σικυωνίων;

Βρώμικο νερό στις βρύσες των Σικυωνίων;

– Επιστολή του πρ. Αντιδημάρχου Νίκου Ζαχαρόπουλου

Αυτές τις ημέρες οι πολίτες του Δήμου Σικυωνίων ΄΄απολαμβάνουν΄΄ το πολύ βρόμικο και επικίνδυνο για την υγεία τους νερό που διοχετεύει στις βρύσες τους, από νέα ιδιωτική γεώτρηση, η ΔΕΥΑ του Δήμου Σικυωνίων
Το νερό αυτό δεν είναι μόνο ακατάλληλο και επικίνδυνο για την υγεία των κατοίκων, όχι βέβαια για πόση αλλά ακόμα για μαγειρέματα, για πλύσιμο και για πότισμα δένδρων και λουλουδιών.
Σημειωτέων πρόεδρος της ΔΕΥΑ είναι ο επικεφαλής του Δήμου Σικυωνίων Σταματόπουλος, που όπως έχω δηλώσει ζήλεψε τη δόξα του Παπαδόπουλου και κατέχει όλα σχεδόν τα αξιώματα του Δήμου. [Αλήθεια πώς αποδέχονται οι συνεργάτες του αυτή τους την απαξίωση]
Πολλά βέβαια ερωτήματα προκύπτουν με τα νερά των πηγαδιών και γεωτρήσεων που αγοράζει ο Δήμος από ιδιώτες, αλλά ένα από τα μεγάλα ερωτήματα είναι αν γίνεται έλεγχος για τη ποιότητα του νερού που προμηθεύεται.
Βέβαια θα έλθει πολύ γρήγορα η στιγμή που θα γίνει ο σχετικός έλεγχος σε όλα τα ζητήματα του νερού που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΣ.[ ποιότητα νερού, πόσα πληρώνει η ΔΕΥΑ ετησίως για την αγορά νερού, που πάει το 80% των χρημάτων των Δημοτών για νέα έργα, αναθέσεις έργων, προμηθειών, μελετών κ.λ.π] Αυτό δεν αφορά το προσωπικό της ΔΕΥΑΣ που κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.
Το να απευθυνθούμε στις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας του Νομού για να ενεργηθεί έλεγχος στη ποιότητα του νερού είναι άνευ αντικειμένου, καθ’ ότι ουσιαστικά δεν υφίστανται και φυσικά δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα των υπηρεσιών αυτών.
Αγαπητοί συνδημότες να γυρίσουμε λίγο πίσω για να θυμηθούμε ότι κεντρικό προεκλογικό και προγραμματικό σύνθημα του Σταματόπουλου ήταν τα καθαρό νερό που θα έπιναν οι Δημότες, άμεσα μάλιστα [2010], από τις πηγές της Στυμφαλίας.
Η εξαπάτηση των Δημοτών, όχι μόνο στο ζήτημα του νερού αλλά και σε όλες σχεδόν τις προεκλογικές υποσχέσεις προκειμένου ο Σταματόπουλος και η παρέα του να πετύχει τους στόχους τους είναι εμφανής.
Το πώς αποδίδεται αυτή η συμπεριφορά θα το κρίνουν οι πολίτες του Δήμου μας, τους οποίους δεν μπορεί μονίμως να εξαπατά και να κοροιδεύει ο Σταματόπουλος.
Το αποτέλεσμα όμως είναι η πλήρης παρακμή του ιστορικού Δήμου Σικυωνίων και η απαξίωση των Δημοτών που συνεχίζεται με μεγάλη ταχύτητα και όπως έχω δηλώσει αυτή η παρακμή έχει ονοματεπώνυμο και ταυτίζεται απόλυτα με τον Σταματόπουλο και το σύνολο σχεδόν της Δημοτικής αρχής.