Αρχική Χωρίς κατηγορία Με αποδείξεις και… εντάλματα ο Δήμος Κορίνθου μετείχε στην έκθεση του Επιμελητηρίου

Με αποδείξεις και… εντάλματα ο Δήμος Κορίνθου μετείχε στην έκθεση του Επιμελητηρίου

Στο Δελτίο Τύπου της 4/8/2016 είχαμε αναφέρει σε απάντηση τοποθέτησης του Προέδρου του Επιμελητηρίου ότι ο Δήμος Κορινθίων είχε συμμετάσχει το 2010 με περίπτερο στην 2η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2010, όπως προκύπτει και από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου.
Παρά την απάντηση αυτή ο κ. Πρόεδρος θέλησε να μας τρελάνει όλους και την επομένη 5/8/2016 σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ και σε απάντηση δημοσιογράφων όχι μόνον αμφισβήτησε αλλά αρνήθηκε ότι ο Δήμος Κορινθίων είχε συμμετάσχει σε Έκθεση λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Ποτέ δεν είχε παρουσία ο Δήμος Κορινθίων. Ποτέ. Να μας φέρει φωτογραφία αν υπάρχει . Γιατί δεν υπήρξε ποτέ.»
Μετά τις δηλώσεις του Δημάρχου στα ΜΜΕ στις 11/8/2016 που του επέδειξε το σχετικό χρηματικό ένταλμα πληρωμής, είμαστε υποχρεωμένοι σήμερα να δείξουμε στους Κορίνθιους:
Α)-Το υπ’ αριθμ. 770 χρηματικό ένταλμα ποσού 3.567 € με το οποίο ο Δήμος κατέβαλε στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου για τη συμμετοχή του Δήμου ως εκθέτης και για διαφημιστική καταχώρηση στον κατάλογο εκθετών . Τι έχει να πεί για το ποσόν αυτό; Μήπως δεν το εισέπραξε ; Είναι μικρό το ποσόν; (Το υπέρμετρα υψηλό ποσόν μας αναγκάζει έκτοτε να μην συμμετέχουμε πάλι σε Έκθεση της Αναπτυξιακής του Επιμελητηρίου).
Β)-Παρουσιάζουμε σχετικές φωτογραφίες για του λόγου το αληθές.
Δεν θα μας τρελάνει όλους ο κ. Νανόπουλος.

(Α)- ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ
entalma

(Β)-ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

ekuesi dimos

ekuesi dimos2

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ