Αρχική Χωρίς κατηγορία Μια ακόμα τραγωδία: Κορίνθιος επιχειρηματίας «βούτηξε στο κενό!»

Μια ακόμα τραγωδία: Κορίνθιος επιχειρηματίας «βούτηξε στο κενό!»

Η μια τραγωδία διαδέχεται την άλλη στην Κορινθία. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, γνωστός επιχειρηματίας της Κορίνθου, «βούτηξε» στο κενό! Όλα συνέβησαν περί της 3 τα χαράματα στην οδό Αδειμάντου στην Κόρινθο, όπου και διέμενε. Κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβής συνθήκες του θανάτου του 52χρονου Η.Μ. Τι συνέβη και βρέθηκε νεκρός , έχοντας πέσει από το μπαλκόνι του; Ο ίδιος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την πτώση; Και αν ήταν δική του η απόφαση, τι τον οδήγησε σε αυτήν;
Στην πόλη λέγονται πολλά, ωστόσο η αστυνομική έρευνα είναι εκείνη που θα καταδείξει τα αίτια του θανάτου του 52χρονου ο θάνατος και του οποίου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και φυσικά την ίδια του την οικογένεια.

Η αστυνομία αναφέρει: 52χρονος Κορίνθιος έπεσε στο κενό από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του στην οδό Αδειμάντου στην Κόρινθο. Βρέθηκε σήμερα (Τετάρτη) στις 04:00 τα ξημερώματα από περαστικούς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Έχει διαταχτεί νεκροψία –νεκροτομή. Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Κορίνθου. Μέχρι τώρα αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια…»