Αρχική Ρεπορτάζ Αντ. Παππάς:«Παραμυθάς» ο Β.Νανόπουλος! Αλ.Πνευματικός: Με «γιουρούσια» δήμο δεν παίρνεις!

Αντ. Παππάς:«Παραμυθάς» ο Β.Νανόπουλος! Αλ.Πνευματικός: Με «γιουρούσια» δήμο δεν παίρνεις!

Την πολιτική επιβίωση του Β.Νανόπουλου πίσω από την επίθεσή του στο Δήμο Κορινθίων με αιχμή την διοργάνωση της Έκθεσης του Επιμελητηρίου Κορινθία 2016, βλέπει ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορίνθου Αντώνης Παππάς. Στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου – μέσα από κοινή συνέντευξη τύπου των 2- δίνονται σκληρές απαντήσεις στα όσα ο Βασίλης Νανόπουλος την Πέμπτη από το Επιμελητήριο είπε και καταλόγισε.
«Με γιουρούσια δεν μπορεί κανείς να πάρει το Δήμο» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Πνευματικός και εγκάλεσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την «στήριξη» στους επιχειρηματίες εν καιρώ κρίσης, στήριξη η οποία μεταφράζεται με 50 ευρώ ανα τετραγωνικό μέτρο για την φιλοξενία περιπτέρου στην Έκθεση! «Έτσι στηρίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τους επιχειρηματίες;» αναρωτήθηκε ο Αλέκος Πνευματικός ξεκαθαρίζοντας πως ο Δήμος θέλει την Έκθεση στα όρια του, θέλει όμως σύννομες διαδικασίες και έγκαιρες ενέργειες, προυποθέσεις οι οποίες δεν υπήρξαν στην περίπτωση του Επιμελητηρίου και το χώρο του λιμανιού που ζητείτο για την φιλοξενία της! «Στην Αλεξανδρούπολη η έκθεση γίνεται από το 1992» είπε ο Δήμαρχος «και συνεπώς οι άδειες και οι εγκρίσεις από τα Υπουργεία προυπάρχουν! Γι αυτό η διαδικασία είναι σύντομη! Εδώ δεν υπάρχουν τέτοιες εγκρίσεις και χρειάζεται χρόνος! Γιατί δεν ξεκίνησε ο κ. Νανόπουλος την διαδικασία 5-6 μήνες νωρίτερα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα;»

Στον Βασίλη Νανόπουλο κατελογίσθη πρόθεση να δημιουργήσει κλίμα κατά του Δήμου ενώ ο ίδιος πέρυσι ένεκα κρίσης επέλεξε να μην πραγματοποιήσει έκθεση , φέτος όμως, ένεκα εκλογών επιμελητηρίου ( αφού η κρίση παραμένει) τράβηξε διαφορετικό δρόμο προσδοκώντας πολιτικά οφέλη!

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου «βγάζοντας στη σέντρα» το Β. Νανόπουλο αποκάλυψε πως ενώ με ζέση ζητούσε το βράδυ της Τετάρτης από το δημοτικό συμβούλιο το χώρο του λιμανιού για την έκθεση, την Πέμπτη το πρωί, ανακοίνωνε στα ΜΜΕ με της υνοδεία τηλεοπτικού spot, την διεξαγωγή της έκθεσης στο Λουτράκι! Η δε αίτηση στο Δήμο Λουτρακίου είχε γίνει από τις 4 του Ιούλη και ενώ – όπως ελέχθη- υπήρχαν έτεροι χώροι στα όρια του δήμου για να φιλοξενηθεί η έκθεση! «Δεν υπήρχαν 3,5 στρέμματα εντός των ορίων του Δήμου; Γιατί δεν πήγαινε στο εργοστάσιο που εργαζόταν ο κ.Νανόπουλος και πλέον είναι κλειστό; Πήγε την έκθεση στο Λουτράκι για να τιμωρήσει το δήμο και να μπορεί να τον εγκαλεί» σημειώθηκε στην διάρκεια της συνέντευξης με τον Αντώνη Παππά να χαρακτηρίζει το Β. Νανόπουλο όχι ψεύτη αλλά «παραμυθά»!