Αρχική Ρεπορτάζ Ακόμα περιμένουν εκτιμήσεις στην Κορινθία -Οργή για τον ΕΛΓΑ και τον Φάνη...

Ακόμα περιμένουν εκτιμήσεις στην Κορινθία -Οργή για τον ΕΛΓΑ και τον Φάνη Κουρεμπέ!


«Αδιαφορούν» για τις εκτιμήσεις των παραγωγών που επλήγησαν» καταγγέλλει η ΕΑΣ Κιάτου και… υπενθυμίζει πως τα ασφάλιστρα έχουν πληρωθεί κανονικά και στην ώρα τους!

Στα λόγια έχουν μείνει προς το παρόν οι υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις πως οι εκτιμήσει στους πληγέντες παραγωγούς της Κορινθίας θα γίνουν άμεσα. Οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν δεν έχουν ακόμα καις ήμερα βρει αντίκρισμα με αποτέλεσμα να καταγγέλλονται ανοιχτά και επώνυμα ο ΕΛΓΑ και ο Κορίνθιος Πρόεδρος του Φάνης Κουρεμπές. Η καταγγελία έρχεται από την Ε.Α.Σ Κιάτου και υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Κώστα Παπαβασιλείου.
Αναφέρει συγκεκριμένα:
Καταγγελία της άρνησης του ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε εκτιμήσεις των πληγέντων από τις υψηλές θερμοκρασίες αγροτών
«Καταγγέλλουμε την προκλητική αδιαφορία και άρνηση του ΕΛΓΑ να προχωρήσει σε εκτιμήσεις των πληγέντων παραγωγών του ν. Κορινθίας και ιδιαίτερα των πληγέντων στις περιοχές των δήμων Βέλου – Βόχας, Νεμέας, Σικυωνίων και Κορινθίων, τουν Ιούνιο του 2016, από τον καύσωνα.
Αποτέλεσμα αυτή της απαράδεκτης πρακτικής του ΕΛΓΑ είναι οι παραγωγοί, οι οποίοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν καταβάλλει ήδημ κανονικά και εμπρόθεσμα την ασφάλιση της φυτικής τους παραγωγής, εν τέλει να μην έχουν καμία απολύτως προστασία» καταλήγει η ανακοίνωση

Τι θα απαντήσουν ο ΕΛΓΑ και ο Φάνης Κουρεμπές; Αναμονή!