Αρχική Ν. Αργολίδος Ανδριανός στη Βουλή: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα της αστυνόμευσης στην Αργολίδα

Ανδριανός στη Βουλή: Να αντιμετωπιστούν άμεσα τα ζητήματα της αστυνόμευσης στην Αργολίδα

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Π. Κουρουμπλή με θέμα έγγραφα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπου εκτίθεται η ανάγκη αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΔΑ Αργολίδας με την ενίσχυσή τους σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που ανακύπτουν από τις ανάγκες φύλαξης του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Κορίνθου.
Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:
“Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως έγγραφα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας τα οποία μου απεστάλησαν όπου εκτίθεται η ανάγκη αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ και της ΔΑ Αργολίδας με την ενίσχυσή τους σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς και της επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που ανακύπτουν από τις ανάγκες φύλαξης του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Κορίνθου, ζητήματα τα οποία έχω θίξει και με προηγούμενες παρεμβάσεις μου στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Δεδομένης της επιτακτικής και αντικειμενικής ανάγκης για την ανάληψη άμεσων ενεργειών που θα διασφαλίσουν τις προϋποθέσεις της ακώλυτης επιτέλεσης του αστυνομικού έργου στην Αργολίδα, σας καλώ να εξετάσετε θετικά τα αναφερόμενα στα ως άνω έγγραφα, τις προτάσεις και τα σχετικά επιχειρήματα που τις στηρίζουν”.