Αρχική Χωρίς κατηγορία ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ανασυγκρότηση και άνοιγμα στην κοινωνία

ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας: Ανασυγκρότηση και άνοιγμα στην κοινωνία

Νομαρχιακή Συνέλευση του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου στην Τρίπολη.
Κεντρικό θέμα της ΝΣ, όπως τόνισε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας Παναγιώτης Καστανός, ήταν η ενημέρωση και η προετοιμασία του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη των νέων οργάνων του κόμματος, ενώ έγινε και απολογισμός από την απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας.
Στη συνέλευση συμμετείχε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, πρώην βουλευτής Nομού Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη. Η κυρία Φαρμάκη τόνισε ότι θέλουν να παρακινήσουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να έχουν ποιοτική και ποσοτική συμμετοχή στις επικείμενες διαδικασίες για την εκλογή των αποκεντρωμένων οργάνων του ΠΑΣΟΚ.
«Σε μία πολύ κρίσιμη πολιτική συγκυρία εμείς επιλέγουμε να ανασυγκροτήσουμε το κόμμα για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε το πολιτικό μας μήνυμα με τις πλατιές δυναμικές, κοινωνικές ομάδες. Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει γιατί δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα της χώρας. Πρέπει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αντικατασταθεί από μία κυβέρνηση ευρύτερης συναίνεσης προκειμένου να αλλάξουμε τη συμφωνία. Μία συμφωνία που δεν είχε τεθεί στο τραπέζι με τους δανειστές και που τελικά φορτωθήκαμε λόγω μιας αφελούς διαπραγμάτευσης.»