Αρχική Χωρίς κατηγορία Συλλήψεις για κροτίδες σε Κόρινθο και Κιάτο την Μ. Εβδομάδα

Συλλήψεις για κροτίδες σε Κόρινθο και Κιάτο την Μ. Εβδομάδα

«Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την εμπορία και την παράνομη κατοχή κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, συνελήφθησαν, την Μ. Πέμπτη το βράδυ και την Μ. Παρασκευή πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων και στο Κιάτο, αντίστοιχα, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας και από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, αντίστοιχα, δύο ημεδαποί, ηλικίας 61 και 19 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, την Μ. Πέμπτη το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα-περίπτερο, ιδιοκτησίας του 61χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -443- κροτίδες.

Στη δεύτερη περίπτωση, την Μ. Παρασκευή και  πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, βρήκαν στην κατοχή του 19χρονου και κατέσχεσαν -139- κροτίδες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου και από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, αντίστοιχα».