Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις του Αγ.Πέτρου στο Άργος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκδηλώσεις του Αγ.Πέτρου στο Άργος

 Παρουσία του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου Άργους σήμερα 3 Μαΐου 2016 ανήμερα της εορτής του Πολιούχου της πόλεως.Στην θεία λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος Χρυσοστόμος με την παρουσία των Μητροπολιτών, Ζιχνών και Νευροκοπίου Ιεροθέου, Πατρών Χρυσόστομου , Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα, Αργολίδος  Νεκταρίου και του Επισκόπου Επιδαύρου  Καλλινίκου.

Την θεία λειτουργία παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης οι βουλευτές Αργολίδας Γκιόλας, Ανδριανός και Μανιάτης, ο Δημαρχος Άργους Μυκηνων Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ.Χειβιδόπουλος, οι αντιπεριφερειάρχες Στεφανόπουλος και Σιδέρης, περιφερειακή σύμβουλος Ελένη Παναγιωτοπούλου κα,Ο Μητροπολίτης Αργολίδας δώρησε στο κ. Παυλόπουλο μια εικόνα του Αγίου Πέτρου.

Αμέσως μετά Πραγματοποιήθηκε ανακήρυξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου ως επιτίμου δημότη του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στην πόλη του Άργους.

Ο δήμος Άργους Μυκηνών τίμησε επίσης τον συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου Κωνσταντίνο Πανανά που έχασε την ζωή του στην νήσο Κίναρο εν ώρα υπηρεσίας με το Μετάλλιο Πρώτης Τάξης παρουσία των Αρχών, Φορέων και Σωματείων του τόπου.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέδωσε το μετάλλιο του Αστέρα στην σύζυγο του αδικοχαμένου πιλότου Κωνσταντίνου Πανανά, Μαριάνα Ζαφείρη.

Νωρίτερα ο  πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος  εγκαινίασε την Έκθεση Αγιογραφίας στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» του Δήμου Άργους Μυκηνών, ενω παρέλαβε και δώρο έναν πίνακα ζωγραφικής.

Στο τέλος της επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας ο Δημαρχος Αργους Μυκηνών ξενάγησε τον κ. Παυλόπουλο στα αρχαία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο της αίθουσας τέχνης.