Αρχική Χωρίς κατηγορία Τους καλούνε κιόλας! Μπράβο Ανάπτυξη!

Τους καλούνε κιόλας! Μπράβο Ανάπτυξη!

Ομολογώ όμως δεν είχε πέσει πάλι στην αντίληψη μου τέτοια πρόσκληση… ίσως και να υπήρχε και να μην την είχα δει, όμως… αυτή που είδα σήμερα με συγκλόνισε! Προέρχεται από το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και απευθύνεται σε πολιτιστικούς συλλόγους που επιθυμούν να επιχορηγηθούν από το Δήμο!

Η ανακοίνωση – πρόσκληση αιτιολογεί την πράξη του Δήμου σημειώνοντας πως « Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά των Συλλόγων στην προαγωγή του πολιτιστικού και αθλητικού έργου του,

ΚΑΛΕΙ τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους που εδρεύουν εντός των ορίων αρμοδιότητάς του κι επιθυμούν να επιχορηγηθούν για το έτος 2016, να καταθέσουν σχετική αίτηση»

Οι σύλλογοι που το επιθυμούν ενημερώνονται στην ίδια πρόσκληση για τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν , 11 τον αριθμό.

 

Σαφώς ενδιαφέρον μεγάλο θα έχει η ανταπόκριση και κατά πόσον ο δήμος θα μπορέσει ν ανταποκριθεί στα αιτήματα και τούτο διότι σε άλλους δήμους οι αιτήσεις γίνονται σωρηδόν ( οι ανάγκες πολλές και η κρίση δεδομένη) στο Λουτράκι τους καλούν… το διαθέσιμο κονδύλι πόσο να είναι άραγε;

 

Από την στήλη “Παραπολιτικολογώντας” της Χριστίνας Τσιορωτά (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΣΗΜΕΡΑ”)