Αρχική Χωρίς κατηγορία Persona non grata;

Persona non grata;

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον Υπουργό Τσιρώνη… στην Πελοπόννησο θα ναι!

Έτσι βρε παιδί μου για να «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και ν ανάβει τα λαμπάκια της Περιφέρειας. Βλέπετε επισκέπτεται και συνομιλεί με όλους… πλήν της αρχής η οποία  άλλωστε από την αρχή έχει δείξει την «συμπάθεια» της, συμπάθεια η οποία έχει σαφώς κορυφωθεί μετά τις διαπραγματεύσεις, την εξαίρεση της αρχής από αυτές τις διαπραγματεύσεις, τις συνεντεύξεις σε πελοποννησιακά μέσα περι χαμένων κονδυλίων και ευθυνών του περιφερειάρχη και… τόσα άλλα!

Ο αείμνηστος Θωμάς Θωμαίδης είχε καταστήσει για την Κόρινθο persona non grata Την Βουλευτίνα τότε Έλσα Παπαδημητρίου για λόγια και πράξεις που αφορούσαν την υδροδότηση της πόλης από την Στυμφαλία, Η πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής Ντίνα Νικολάκου σε προηγούμενο συμβούλιο κάτι τέτοιο υπονόησε θέτοντας ζήτημα απόφασης του Περιφερειακού για τον Υπουργό. Τα όσα δε του… έσουρε ο Π.Τατούλης , περιττό να ειπωθούν χώρια που ζήτησε και την αποπομπή του.

Ο Υπουργός πάντως επιμένει και μάλιστα επισκέπτεται την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την Μεσσηνία μαζί με τον Τ.Κουίκ όχι για μια αλλά για 2 ημέρες!!!!

Ας φύγει και μετά… θα έχουμε να γράφουμε μέρες για τον εξάψαλμο που θα ακούσει για τα όσα βεβαίως θα δηλώσει…

 

Από την στήλη “Παραπολιτικολογώντας” της Χριστίνας Τσιορωτά στην Εφημερίδα “ΣΗΜΕΡΑ”