Αρχική Χωρίς κατηγορία Persona non grata;

Persona non grata;

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον Υπουργό Τσιρώνη… στην Πελοπόννησο θα ναι!

Έτσι βρε παιδί μου για να «ρίχνει λάδι στη φωτιά» και ν ανάβει τα λαμπάκια της Περιφέρειας. Βλέπετε επισκέπτεται και συνομιλεί με όλους… πλήν της αρχής η οποία  άλλωστε από την αρχή έχει δείξει την «συμπάθεια» της, συμπάθεια η οποία έχει σαφώς κορυφωθεί μετά τις διαπραγματεύσεις, την εξαίρεση της αρχής από αυτές τις διαπραγματεύσεις, τις συνεντεύξεις σε πελοποννησιακά μέσα περι χαμένων κονδυλίων και ευθυνών του περιφερειάρχη και… τόσα άλλα!

Ο αείμνηστος Θωμάς Θωμαίδης είχε καταστήσει για την Κόρινθο persona non grata Την Βουλευτίνα τότε Έλσα Παπαδημητρίου για λόγια και πράξεις που αφορούσαν την υδροδότηση της πόλης από την Στυμφαλία, Η πρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής Ντίνα Νικολάκου σε προηγούμενο συμβούλιο κάτι τέτοιο υπονόησε θέτοντας ζήτημα απόφασης του Περιφερειακού για τον Υπουργό. Τα όσα δε του… έσουρε ο Π.Τατούλης , περιττό να ειπωθούν χώρια που ζήτησε και την αποπομπή του.

Ο Υπουργός πάντως επιμένει και μάλιστα επισκέπτεται την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα την Μεσσηνία μαζί με τον Τ.Κουίκ όχι για μια αλλά για 2 ημέρες!!!!

Ας φύγει και μετά… θα έχουμε να γράφουμε μέρες για τον εξάψαλμο που θα ακούσει για τα όσα βεβαίως θα δηλώσει…

 

Από την στήλη “Παραπολιτικολογώντας” της Χριστίνας Τσιορωτά στην Εφημερίδα “ΣΗΜΕΡΑ”

Προηγούμενο άρθροΤο super αποκαλύπτει το πόρισμα για το Λιμάνι του Άστρους!
Επόμενο άρθροΑΜΕΑ: Χωρίς θεώρηση οι κάρτες Πρόνοιας για το 2016 (video)