Αρχική Χωρίς κατηγορία Τατούλης σε Αλευρά: Είσαι γάιδαρος!!!!

Τατούλης σε Αλευρά: Είσαι γάιδαρος!!!!

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου εξανίσταται από τις αναφορές Αλευρά περι αξιολόγησης και ιεράρχησης έργων , εγκαταλείπει την θέση  στο ακροατήριο και επανέρχεται στο προεδρείο διαμηνύοντας στον επικεφαλής της δημοκρατικής πελοποννησιακής συνεργασίας πως… « τα παραμύθια σου τελείωσαν!»Αυτή όμως ήταν μόνο η αρχή , όπως απεδείχθη, στην διαμάχη με τον Παναγιώτη Αλευρά στο τελευταίο περιφερειακό συμβούλιο την Τετάρτη το απόγευμα.

Παρ ότι η διαδικασία συνεχιζόταν με τον Βαγγέλη Γιαννακούρα να υπεραμύνεται των κριτηρίων ιεράρχησης ( τα οποία σημείωσε δεν είναι ψηφοθηρικά) ,τα μικρόφωνα ,ανοιχτά όντας, έπιασαν τον περιφερειάρχη να εκφράζεται όχι κολακευτικά για κάποιον… σύμβουλο; Για κάποιον άλλο; Ο ίδιος ξέρει. Η φράση κατεγράφη: «Θα έπρεπε να ντρέπεται το γαϊδούρι»!

Δευτερόλεπτα αργότερα ο Π.Αλευράς εξανίσταται και ζητά εξηγήσεις!!!!

 

Ο περιφερειάρχης δεν αντιδρά διόλου. Ο πρόεδρος Σκούρος  αναλαμβάνει να.. εξηγήσει; ν απολογηθεί; να περάσει το θέμα εξ απαλών ονύχων – είναι βέβαιο- και  ως μη γενόμενον ! «Ο Περιφερειάρχης δεν είχε το λόγο, δεν κατεγράφη τίποτα στα πρακτικά κ. Αλευρά, το λόγο έχει ο κ.Γιαννκούρας» σημειώνει , ο Π.Αλευράς δεν καλύπτεται ωστόσο…

«Αν η φράση που ακούστηκε πήγαινε σε κάποιον Περιφερειακό Σύμβουλο ο περιφερειάρχης πρέπει ν ανακαλέσει άμεσα! Δεν είναι το συμβούλιο καφενείο να λέει ο καθένας ότι θέλει! Και εσύ Πρόεδρε έχεις την ευθύνη γι αυτό» είπε ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Πελοποννησιακής Συνεργασίας με φόντο την… εκκωφαντική σιωπή του Περιφερειάρχη ο οποίος ούτε αρνήθηκε ότι είπε την φράση, ούτε απάντησε στον Π.Αλευρά!

Το πρωτοσέλιδο του ΣΗΜΕΡΑ για το Σαββατοκύριακο με την .. επική φράση Τατούλη!!!!
Το πρωτοσέλιδο του ΣΗΜΕΡΑ για το Σαββατοκύριακο με την .. επική φράση Τατούλη!!!!

Η φράση ωστόσο κατεγράφη… Κι αν δεν κατεγράφη στα πρακτικά του συμβουλίου κατεγράφη από τις τηλεοπτικές κάμερες. «Πρέπει να ντρέπεται το γαϊδούρι!»  Ποιο να είναι το γαϊδούρι και γιατί πρέπει να ντρέπεται , μένει να το απαντήσει ο περιφερειάρχης ο οποίος συνηθίζει εν βρασμώ να «στολίζει» με διάφορα κοσμητικά συμβούλους, Βουλευτές και Δημάρχους.

Σ αυτή τη συνεδρίαση, σειρά  είχε ο Π.Αλευράς στον οποίον με αφορμή την συζήτηση για τον κυπαρισσιακό κόλπο και την γέφυρα της Τσακώνας  κατελογίσθη άγνοια αλλά και ακραίος λαϊκισμός! «Είχα καλό δάσκαλο, έμαθα από εσάς» κατέληξε ο Π.Αλευράς , οδηγώντας σε σκέψη και σιωπή δευτερολέπτων των Περιφερειάρχη ο οποίος το μόνο που είπε ήταν… «δεν θα σχολιάσω…»

parapolitika 2-4-16

Πηγή: Εφημερίδα ¨ΣΗΜΕΡΑ” 2-3/4/16