Αρχική Χωρίς κατηγορία Το «ΣΗΜΕΡΑ» αποκαλύπτει όλη τη λίστα Τατούλη – Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής: ...

Το «ΣΗΜΕΡΑ» αποκαλύπτει όλη τη λίστα Τατούλη – Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής: Σαν «Μποναμάδες» 110.000 ευρώ στα ΜΜΕ

• Τεράστια τα ερωτηματικά που προκύπτουν από την διάθεση ενός κονδυλίου ύψους 110 χιλιάδων ευρώ σε ΜΜΕ της Πελοποννήσου και όχι μόνο για την διαφημιστική προβολή των έργων ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013όσψν αφορά το πώς έγινε η επιλογή των μέσων, με ποια κριτήρια , ποια ποσά κατανεμήθηκαν, πως και με ποια αιτιολογία.
• Ποιοί εξαιρέθηκαν και γιατί;

• Πως η Μεσσηνία έλαβε την μερίδα του λέοντος με ποσά άνω των 40 χιλιάδων ευρώ;
• «Φτωχός» συγγενής η Κορινθία με μόλις… 5 χιλιάρικα!
• «Ξέχασαν» την καθημερινή εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΑ», ή μήπως δεν γνώριζαν την ύπαρξή της παρά την μήνυση που της υπέβαλαν το 2013 πάλι για παρόμοιες περιπτώσεις

Στη δημοσιότητα δίνει σήμερα – όπως είχε πράξει και το 2012 και γι αυτό είχε διωχθεί δικαστικά από την Περιφέρεια- η εφημερίδα «ΣΗΜΕΡΑ» την λίστα των ΜΜΕ της Περιφέρειας που έλαβαν χρήματα για εκτέλεση διαφημιστικού προγράμματος ( αλήθεια μέσα σ αυτά διαφημίζουν και το ΣΚΟΥΡΑ – ΠΥΡΙ που έχει πάει στην επιτροπή απάτης; ) από την Περιφερειακή αρχή και την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή για την προβολή των έργων του ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.
Τα ποσά δίνονται μόλις μια εβδομάδα πριν λήξει το πρόγραμμα και ενώ η απόφαση έχει ληφθεί από αρχές του 2015, άραγε γιατί; Παρόμοια διαδικασία κατεγράφη και το 2012!
Ερωτηματικά προκύπτουν και για την διαφημιστική εταιρία Newtons η οποία είχε αναλάβει κομμάτι από το διαφημιστικό κονδύλι.
Ττι ακριβώς επιτέλεσε η συγκεκριμένη και τι ποσά διατέθηκαν στο δημιουργικό κομμάτι;

Το ΣΗΜΕΡΑ δικαιώθηκε για τα όσα έγραψε τον Δεκέμβριο του 2012 περι «μποναμάδων» της Περιφέρειας σε ΜΜΕ και επανέρχεται 2 χρόνια μετά δεδομένου ότι ξανά η περιφέρεια , μέρες εορτών, φροντίζει τα ΜΜΕ της περιοχής της – ή έστω τα περισσότερα από αυτά- να περάσουν «άνετες» γιορτές και τους αποδίδει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά προκειμένου να διαφημίσουν το ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013.
kappos mme Ο Εκδότης του ΣΗΜΕΡΑ Θύμιος Κάππος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του super αποκάλυψε το βράδυ της Τρίτης και τα ποσά και τα ΜΜΕ και τις ΑΔΑ που τα συνοδεύουν. Οι αποκαλύψεις δημιουργούν μεγάλα ερωτηματικά , κυρίως για τον τρόπο αξιολόγησης των Μέσων ενημέρωσης , δεδομένου ότι προκύπτουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις στα ποσά , στους νομούς αλλά και στηνβ εξαίρεση δεκάδων μέσω από το πρόγραμμα, άραγε με τι αιτιολογία; Πολύ δε περισσότερο όταν τοsuper σε δημοσκόπηση του 2014 από την εταιρία marc ήταν το 1ο τηλεοπτικό κανάλι σε τηλεθέαση και σε ενημέρωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αλλά δεν είναι και το μόνο πρόγραμμα βέβαια διότι παράλληλα τρέχει και η εταιρία Choose με την Μυθική Πελοπόννησο και την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΕ στην οποίαν Πρόεδρος είναι ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ,άλλες 400 χιλιάδες ευρώ . Πως έγινε και εκεί η επιλογή των Μέσων, μάλιστα τη στιγμή που δεν υπάρχει ανηρτημένη η λίστα με των Μέσων που έλαβαν και «τρέχουν» τη «Μυθική Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη ;

Αύριο (την Παρασκευή) θ αποκαλύψουμε τα τους προγράμματος της εταιρίας Choose το ποια μέσα έλαβαν, τι ποσά και για ποιο έργο …
Ευθύμιος Κάππος
Εκδότης «ΣΗΜΕΡΑ»

Στις παρακάτω ΑΔΑ μπορείτε εύκολα να δείτε κάποια από τα ποσά και τους δικαιούχους .

TAT MEDIA

BEST

BEST FM

MESOGEIOS

NET

Πηγή: ΣΗΜΕΡΑ 24-12-15