Αρχική Χωρίς κατηγορία Βρείτε τον ΒΑΡΒΑΡΟ!!!!!

Βρείτε τον ΒΑΡΒΑΡΟ!!!!!

Προκαταρκτική εξέταση για να εντοπιστεί ο δράστης ενός φρικτού ακρωτηριασμού και βασανισμού σκύλου στην Κόρινθο διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου πάγου, Ευτέρπη κουτζαμανη. Με παραγγελία της η ανώτατη εισαγγελέας της χώρας ζήτησε από την εισαγγελία πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δυο μηνών και στη συνέχεια το εγκατέλειψε ζωντανό. Το σκυλάκι βρέθηκε δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της αγίας Κυριακής του Λουτρακίου.Στο super μιλά η γυναίκα που εντόπισε το άτυχο κουτάβι.

Το περιστατικό

Σε κτηνιατρείο της περιοχής τους μετέφεραν δύο γυναίκες κουτάβι που βρήκαν να κείτεται ζωντανό, με ακρωτηριασμένα τα τέσσερα πόδια του, την ουρά και το ένα του αυτί, πεταμένο έξω από κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι Κορινθίας.
Στο ζώο, το οποίο αιμορραγούσε για ώρες, ενώ οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, έγινε ευθανασία για να απαλλαγεί από τους φρικτούς πόνους και η κτηνίατρος, που το εξέτασε, κάνει λόγο για ανώμαλο σαδιστή δράστη που ζει ανάμεσα μας, ενώ επισημαίνει ότι η φωνούλα του βασανισμένου μωρού θα της «τρυπάει τα αυτιά για χρόνια».
Σύμφωνα με την κτηνίατρο, που μίλησε στο www.zoosos.gr, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηριασμένη ήταν και ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί.
Το κουταβάκι βρήκε τυχαία στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της περαστική και κάλεσε σε βοήθεια γνωστή της, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» (ΚΟ.ΠΡ.Α.Π.). Οι δύο φιλόζωες μετέφεραν αμέσως το δύστυχο ζώο στην κτηνίατρο, η οποία ξεκαθάρισε, ότι ανθρώπινο χέρι ακρωτηρίασε το μόλις τεσσάρων εβδομάδων κουτάβι.
Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το έγκλημα να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτού του φρικτού εγκλήματος.