Αρχική Χωρίς κατηγορία 15 κάλπες θα στηθούν στην Αρκαδία για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

15 κάλπες θα στηθούν στην Αρκαδία για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία

Δείτε πού μπορείτε να ψηφίσετε
883 εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλη τη χώρα στις 22 Νοεμβρίου για τις εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ενώ θα στηθούν 1290 εκλογικά τμήματα (κάλπες).
Στο Νομό Αρκαδίας θα έχουμε 11 εκλογικά κέντρα με 15 εκλογικά τμήματα (κάλπες)
Αναλυτικά στο Δήμο Τρίπολης θα έχουμε 2 εκλογικά κέντρα στην Τρίπολη με 4 εκλογικά τμήματα (κάλπες), 1 εκλογικό κέντρο στο Λεβίδι με 3 εκλογικά τμήματα (κάλπες) και ένα εκλογικό κέντρο με μία κάλπη στην Τεγέα.
Στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα υπάρξει ένα εκλογικό κέντρο με 2 κάλπες στο Άστρος
Στη Νότια Κυνουρία θα έχουμε ένα εκλογικό κέντρο με μία κάλπη στο Λεωνίδιο, το ίδιο και στον Τυρό.
Στη Μεγαλόπολη θα λειτουργήσει ένα εκλογικό κέντρο με δύο εκλογικά τμήματα (κάλπες)
Στο Δήμο Γορτυνίας εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν στα Τρόπαια με μία κάλπη, στη Βυτίνα επίσης με μία κάλπη και στη Δημητσάνα επίσης μία κάλπη.
Στις εκλογές μπορεί να ψηφίσει όποιος το επιθυμεί και είναι εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους του Υπουργείου Εσωτερικών με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του και την καταβολή του ποσού των 3 ευρώ.
Αν γίνουν επαναληπτικές εκλογές θα πρέπει να ψηφίσει και πάλι ο ψηφοφόρος στο ίδιο εκλογικό κέντρο και στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισε και την πρώτη φορά.
Οι υποψήφιοι είναι αλφαβητικά: Άδωνις Γεωργιάδης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Πηγή : http://www.drt915.gr/index.php/arcadia/item/16453-15-kalpes-tha-stithoyn-stin-arkadia-gia-tis-ekloges-sti-nea-dimokratia