Αρχική Χωρίς κατηγορία Την Κόρινθο επισκέφτηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης – Στα πλαίσια των εκλογών...

Την Κόρινθο επισκέφτηκε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης – Στα πλαίσια των εκλογών ανάδειξης προέδρου στην ΝΔ

Την Κόρινθο επισκέφτηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στα πλαίσια περιοδειών του για τις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού στη ΝΔ.Ο κ. Μεϊμαράκης πραγματοποίησε ομιλία στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου ενώπιον στελεχών και φίλων του κόμματος.
Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στα οικονομικά ζητήματα, λέγοντας πως τα νέα μέτρα της κυβέρνησης φέρουν την υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου» και κυνηγάει «τους νοικοκυραίους και την μεσαία αστική τάξη» που είναι αυτοί που πληρώνουν, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση θέλει ένα σπάταλο κράτος που συντηρείται φορολογώντας τον ιδιωτικό τομέα, σε αντίθεση με τη ΝΔ , που όπως σημείωσε, θέλει ένα μικρό επιτελικό κράτος.
Ο κ. Μεϊμαράκης δεν έλειψε να αναφερθεί στα εθνικά θέματα εξαπολύοντας επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «εκπτώσεις στα εθνικά θέματα οι Έλληνες δεν πρόκειται να κάνουμε», ενώ δεν άφησε ασχολίαστες και τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, για τη γενοκτονία των Ποντίων, λέγοντας ότι τρία είναι τα πιθανά σενάρια για αυτές τις δηλώσεις.
Η ότι αυτά που είπε τα πιστεύει ή ότι θέλει να σκεπάσει επικοινωνιακά τα δύσκολα μέτρα που έρχονται ή το χειρότερο – όπως είπε – ότι επιδιώκει τη δημιουργία καλού κλίματος, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία για την επίσκεψη του κ. Τσίπρα.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι το κόμμα της ΝΔ θα ανανεωθεί και θα ανασυνταχθεί ριζικά μετά τις 23 Νοεμβρίου, καλώντας τους νεοδημοκράτες να πάρουν μαζικά μέρος στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία, έκανε λόγο πάντως για οργανωτική διάλυση της ΝΔ, από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία, επισημαίνοντας όμως πως ο ίδιος έδωσε την μάχη των εκλογών. Παράλληλα είπε, θα αρχίσει να ετοιμάζεται Εθνικό Σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας που θα είναι έτοιμο το Πάσχα του 2016, έχοντας ξεκινήσει πριν διάλογο με την κοινωνία και με όλους τους παραγωγικούς φορείς της χώρας.