Αρχική Χωρίς κατηγορία Γ. Γκιόλας για το Νοσοκομείο Ναυπλίου

Γ. Γκιόλας για το Νοσοκομείο Ναυπλίου <>

Την πολιτική βούληση της κυβέρνησης για στήριξη της δημόσιας υγείας , άρα και του νοσοκομείου Ναυπλίου, μετέφερε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας στην έκτακτη σύσκεψη του Δ.Σ, Ναυπλίου, με μοναδικό θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου της πόλης.
Κατά την τοποθέτησή του ,στη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Γκιόλας έκανε γνωστή την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για προκήρυξη 985 θέσεων στο ΕΣΥ για το 2015,καθώς και άλλων θέσεων για τη νέα χρονιά. Όπως υπογράμμισε ο κ. Γιάννης Γκιόλας παρά την πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία η Υγεία είναι στις άμεσες προτεραιότητες της κυβέρνησης και ο προϋπολογισμός του 2016 είναι αυξημένος στον συγκεκριμένο τομέα.
Όπως είπε ο κ. Γκιόλας επιθυμία του Υπουργείου Υγείας είναι η λειτουργία και των δύο νοσοκομείων του νομού , με αναβάθμιση υπηρεσιών και αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν σήμερα, ιδιαίτερα στο νοσοκομείο Ναυπλίου.
Τέλος ο κ. Γκιόλας επανέλαβε την πάγια θέση του για συσπείρωση των δυνάμεων της περιοχής έτσι ώστε ο λαός της Αργολίδας να διεκδικεί ότι δικαιούται , ειδικά στο νευραλγικό τομέα της υγείας.