Αρχική Χωρίς κατηγορία Σύλληψη 54χρονου με 17 κιλά χασίς- Εντοπίστηκαν και 500 δενδρύλλια κάνναβης

Σύλληψη 54χρονου με 17 κιλά χασίς- Εντοπίστηκαν και 500 δενδρύλλια κάνναβης

Μεγάλη η επιτυχία από τους άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας ο άνδρας που συνελήφθη με 17 κιλά κάνναβης στο αυτοκίνητο του καταζητούνταν εδώ και καιρό αφού είχε καταδικαστεί σύμφωνα με τις πληροφορίες φυλάκιση για βιασμό ανηλίκου. Στο μεταξύ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε περαιτέρω έρευνα και εντόπισαν στην περιοχή Πέττα Αχαϊας και 500 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Νεότερα : Στα χέρια των ανδρών της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας ένας 54χρονος άνδρας ο οποίος μετέφερε στο αυτοκίνητο του 17 κιλά κάνναβης. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας κατάφεραν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων να τον εντοπίσουν , ακολούθησα σύμφωνα με τις πληροφορίες καταδίωξη αφού ο άνδρας δεν σταμάτούσε. Κατά την διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς στο όχημα του 54χρονου εντόπισαν την μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών ουσιών.
Πρώτη ενημέρωση :Σε εξέλιξη βρίσκεται εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό ατόμων που διακινούν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.Έως ώρας έχει συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών και της Δίωξης Ναρκωτικών ένας Έλληνας, ο οποίος κατείχε 17 κιλά κάνναβης.