Αρχική Ν. Κορινθίας Ακόμα μια χασισοφυτεία!

Ακόμα μια χασισοφυτεία!

Εντοπίστηκαν 138 δενδρύλλια χασίς στους Αγ. Θεοδώρους

«Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης,εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε δασική περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη από -138- δενδρύλλια κάνναβης.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, χθες το πρωί, ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασική περιοχή στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.
Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -138- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1 έως 3,8 μέτρα, τα οποία τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, χθες το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου συνέλαβαν τον 32χρονο, ο οποίος προσήλθε στο σημείο προκειμένου να περιποιηθεί τα δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για την ταυτοποίηση των συνεργών του».