Αρχική Χωρίς κατηγορία Σκόπια: Ανάπτυξη δυνάμεων του Στρατού κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα

Σκόπια: Ανάπτυξη δυνάμεων του Στρατού κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα

Το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων ανακοίνωσε και επίσημα, πριν από λίγο, ότι βάσει της απόφασης της κυβέρνησης της χώρας για κήρυξη κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα βόρεια και νότια σύνορα των Σκοπίων, έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της αστυνομίας κατά μήκος των συνόρων με την Ελλάδα, ενώ στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να αναπτυχθούν και δυνάμεις του Στρατού.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δυνάμεις της αστυνομίας ενεργούν σύμφωνα με τις εντολές για την προστασία των κρατικών συνόρων και επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα μόνο σε περιορισμένο αριθμό παράτυπων μεταναστών, από ευάλωτες κατηγορίες, που χρήζουν άμεσης ανάγκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τις τελευταίες 24 ώρες έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός έκδοσης αδειών τριήμερης παραμονής στη χώρα σε παράτυπους μετανάστες, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, όπου εκδιδόταν περίπου 1.300 τέτοιες άδειες, καθημερινά.
Έτσι, από τις 8:00 το πρωί χθες, μέχρι το 8:00 σήμερα το πρωί, εκδόθηκαν συνολικά 181 άδειες τριήμερης παραμονής στη χώρα, σε παράτυπους μετανάστες.

πηγή :

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/617492/skopia-anaptyxi-dynameon-toy-stratoy-kata-mikos-ton-synoron-me-tin-ellada#ixzz3jSSwwexh