Αρχική Χωρίς κατηγορία Αρνητικός ο Τ. Πιέτρης στην δημιουργία αφετηρίας/τερματισμού της δημοτικής συγκοινωνίας στο Νέο...

Αρνητικός ο Τ. Πιέτρης στην δημιουργία αφετηρίας/τερματισμού της δημοτικής συγκοινωνίας στο Νέο Mall

Αρνητικός ο Τιμολέων Πιέτρης στην δημιουργία αφετηρίας/τερματισμού της δημοτικής συγκοινωνίας στο Νέο Mall

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε η επιστολή του ΚΤΕΛ Κορινθίας, με την οποία ζητήθηκε η επέκταση της γραμμής Νοσοκομείο – Κανταρέ έως το Νέο Εμπορικό Κέντρο, στην περιοχή της πρώην Σωληνουργείας στην Κόρινθο.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Τιμολέων Πιέτρης καταψήφισε την πρόταση, μιας και η δημιουργία σημείου αφετηρίας και τερματισμού της δημοτικής συγκοινωνίας θα αποτελούσε έμμεση ενίσχυση της ιδιωτικής επένδυσης, για την οποία η πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου της πόλης είναι αρνητική.

Θα μπορούσε να τοποθετηθεί θετικά μόνο εάν υπήρχε συνολική επέκταση της γραμμής και εξυπηρετούσε καθημερινά και τους πολίτες των περιοχών Λεχαίου, Περιγιαλίου και Άσσου.

Επίσης ο κος Πιέτρης, με αφορμή το πρόβλημα σύνδεσης του Προαστιακού με το κέντρο της πόλης, πρότεινε την ανασύσταση και αναβάθμιση της επιτροπής συγκοινωνιών του Δήμου Κορινθίων με σκοπό την συνολική παρέμβαση στα δρομολόγια και τις περιοχές δραστηριοποίησης της Δημοτικής Συγκοινωνίας, η οποία πρόταση έγινε ομόφωνα αποδεκτή.

Δημοτική Παράταξη «Κόρινθος 2014-2019»

korinthos2014.wordpress.com