Αρχική Χωρίς κατηγορία <<Ανοιξε ο δρόμος για την Αγιά Σοφιά και με τη βούλα του...

<<Ανοιξε ο δρόμος για την Αγιά Σοφιά και με τη βούλα του ΣτΕ»

Ο αθλητικός Τύπος του Σαββάτου γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το θέμα του γηπέδου έχει στο πρωτοσέλιδό της σήμερα η ΏΡΑ: «Σφραγίδα ΣτΕ για την Αγιά Σοφιά. Δημοσιεύθηκαν χθες επίσημα οι απορριπτικές αποφάσεις της Ολομέλειας για τις προσφυγές Δήμου και πολιτών. Στο χέρι του ΥΠΑΠΕΝ οι εξελίξεις. Περίμεναν τις επίσημες αποφάσεις του ΣτΕ, τώρα δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να δώσουν την περιβαλλοντική μελέτη σε δημόσια διαβούλευση». Στα μεταγραφικά η εφημερίδα γράφει:

«Σήμερα στην Αθήνα για Βάργκας. Έρχονται οι μάνατζερ μαζί με τον Μιλοβάνοβιτς από τη Βουλγαρία για το κλείσιμο της συμφωνίας. Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις. Και ο Ντάβιντ Ροντρίγκεζ Λόμπαν στο στόχαστρο για τη θέση των στόπερ».

SPORTDAY

«Νόμιμη η Αγιά Σοφιά και με τη βούλα του ΣτΕ», γράφει η SD

LIVE SPORT

«Βάργκας στην Αγιά Σοφιά», γράφει με τη σειρά της στο πρώτο της θέμα η LS και προθέτει: «Τελειώνουμε μέχρι την Κυριακή», αισιόδοξος ο ατζέντης του διεθνούς επιτελικού μέσου δηλώνει στη LIVEότι ο πελάτης του θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Φέρεται να υπάρχει συμφωνία σε διάρκεια συμβολαίου και αποδοχές». Σχετικά με το γηπεδική η LSτονίζει: «ΣτΕΛΝΕΙ μπουλντόζες στα ιερά χώματα. Απορρίφθηκαν οι προσφυγές του δήμου και των 17 πολιτών και άνοιξε ο δρόμος για να χτίσει ο δικέφαλος το νέο του σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια».

GOAL

Για τον Βάργκας και το γήπεδο γράφει και το Goal: «Τη Δευτέρα θα έχουν στην ΑΕΚ τα έγγραφα από το ΣτΕ τα οποία ανοίγουν το δρόμο για το γήπεδο. Καθαρογράφτηκε η απόφαση που απορρίπτει τις προσφυγές και η οποία θα κατατεθεί άμεσα στον φάκελο της οικοδομικής άδειας». Οσο για τον Βάργκας; «Κλείνει το dealμε Βάργκας. Στην Αθήνα ο Μιλοβάνοβιτς με τους εκπροσώπους του 29χρονου άσου για να πέσουν οι τελικές υπογραφές της μεταγραφής».