Αρχική Ν. Αργολίδος Η 11 Έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας δίνει… ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Η 11 Έκθεση του Επιμελητηρίου Αργολίδας δίνει… ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Αυξήθηκαν οι Εκθέτες στην φετινή διοργάνωση – 120 Περίπτερα 6-10 Μαΐουστο κτίριο της ΕΑΣ στην Παραλιακή Ναυπλίου – Ν.Κίου


Άνοιξε το απόγευμα της Τετάρτης τις πύλες της η 11η Περιφερειακή Έκθεση του Επιμελητηρίου της Αργολίδας, έκθεση η οποία φιλοξενεί σε αυτήν την διοργάνωση 120 εκθέτες, αριθμός αισθητά αυξημένος από την 10η διοργάνωση.

Το γεγονός αυτό προσδίδει βεβαίως κύρος στην έκθεση την οποίαν εμπιστεύονται και τιμούν οι εκθέτες με την παρουσία τους αλλά αποτελεί παράλληλα απόδειξη πως η έκθεση αποτελεί ένα σημαντικό επιχειρηματικό γεγονός, ένα εργαλείο στήριξης του «επιχειρείν» πόσω δε μάλλον στα χρόνια της κρίσης! Άλλωστε αυτό προκύπτει και από τον σκοπό της όπως αυτός οριοθετείται από το ίδιο το επιμελητήριο που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης: «Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία του Ν. Αργολίδας αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην προβολή και προώθηση των προϊόντων του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία της ενημέρωσης για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.»


Φ.Δαμούλος: Η συμμετοχή μας δίνει δύναμη για ακόμα πιο δυναμική συνέχεια

Η Έκθεση κλείνει φέτος τα 20 χρόνια της και αποτελεί αναμφίβολα θεσμό. Από την 1η Περιφερειακή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε το 1995 μέχρι και σήμερα η Περιφερειακή Έκθεση Αργολίδας προωθεί την ανάπτυξη, την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα. Στους άξιους συνεχιστές του θεσμού ο σημερινός Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φώτης Δαμούλος ο οποίος στον χαιρετισμός του στη διάρκεια των χθεσινών εγκαινίων έδωσε και το στίγμα του μέλλοντος! «Η φετινή έκθεση αποτελεί για μας μία συνέχεια σημαντική τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το θεσμό της ίδιας της έκθεσης.
Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αργολίδας στεκόμαστε δίπλα στον έλληνα επιχειρηματία και προχωράμε στην διοργάνωση της 11ης Έκθεσης – Αργολίδα 2015, στο κτίριο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι ο πραγματικός σκοπός του Επιμελητηρίου είναι να σταθεί δίπλα στον επιχειρηματία, να τον βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, δείχνοντας του ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά.
Η ανταπόκριση των εκθετών μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά.»

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της έκθεσης να επισκεφθούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό περιπτέρων που αντιπροσωπεύουν το σύνολο σχεδόν των προϊόντων και υπηρεσιών του νομού μας και όχι μόνο, καθώς και να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και να γνωρίσουν από κοντά τις παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις του νομού μας.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξουν ενημερωτικές ημερίδες καθώς και προγραμματισμένες επισκέψεις, παρουσιάσεις και επιχειρηματικές συναντήσεις με Εμπορικούς Ακολούθους των Ελληνικών Πρεσβειών και αντιπροσωπειών των Διμερών Επιμελητηρίων.

Η Έκθεση – Αργολίδα 2015 – φιλοδοξεί να αποτελέσει το οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Αργολίδα αλλά και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Για το σκοπό αυτό θα πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην επιτυχία του θεσμού αυτού.Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους φορείς για την ευγενική τους χορηγία, αλλά και όλους τους εκθέτες που παρά την οικονομική κρίση ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα.»

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ
Ημέρες & Ωράριο Έκθεσης 2015
ΤΕΤΑΡΤΗ 6/5/2015 5.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ
ΠΕΜΠΤΗ 7/5/2015 5.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/05/2015 5.30 μ.μ. – 10.30 μ.μ
ΣΑΒΒΑΤΟ 9/5/2015 10.00 π.μ. – 10.30 μ.μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5/2015 10.00 π.μ. – 10.30 μ.μ.