Αρχική Χωρίς κατηγορία 150 χιλιάδες ευρώ διαφημιστικό πρόγραμμα της περιφέρειας Πελοποννήσου

150 χιλιάδες ευρώ διαφημιστικό πρόγραμμα της περιφέρειας Πελοποννήσου

Ενώ τα λεφτά έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί από παντού φαίνεται ότι «τούμπανο» είναι από λεφτά για διαφημιστικά προγράμματα στην περιφέρεια Πελοποννήσου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας εδώ και μερικές μέρες έχει αναθέσει προς έρευνα αγοράς διαφημιστικό πρόγραμμα άνω των 150 χιλιάδων ευρώ σε μεγάλη διαφημιστική εταιρία των Αθηνών.
Η διαφημιστική εταιρία μέσω δυο media shop ψάχνει να βρει ακόμα και κλειστές τηλεοράσεις όπως το ΤΟΠ της Κορινθίας και εφημερίδες όπως η ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Καλαμάτας για να μαζέψουν τιμοκαταλόγους ούτως ώστε να φτιαχτεί το εκτελεστικό μέρος του διαφημιστικού προγράμματος.
Οι πληροφορίες μας λοιπόν λεν ότι το μπάτζετ για την τηλεόραση είναι για όλα τα κανάλια της Πελοποννήσου πλην Ζακύνθου και Αχαΐας ποσό που ανέρχεται λίγο πάνω από τις 55 χιλιάδες ευρώ ενώ ίδιο ποσό αναμένεται και για τις εφημερίδες, ημερήσιες , εβδομαδιαίες , μηνιαίες και ετήσιες.
Μόλις 12 χιλιάδες ευρώ για τους ταλαίπωρους ραδιοφωνιτζίδες ( συνάδελφοι και συναγωνιστές τρέξτε να προλάβετε να αυξήσετε λίγο το μπάτζετ από το Πέτρο και τη Ντίνα και τις υπηρεσίες τους) .
Ενώ μικρά αναμένονται (έτσι τουλάχιστον λένε οι πληροφορίες μας) τα ποσά για το διαδίκτυο, για σαιτ , μπλογκ και άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες (ελπίζουμε ότι θα παρέμβουν οι συνάδελφοι οι οποίοι κάθε μέρα κάνουν ακραία κριτική στις πράξεις και στις επιδόσεις της περιφέρειας για να βελτιώσουν το νούμερο αυτό. Υπάρχει χρόνος ακόμα!
Δεν γνωρίζουμε βέβαια πόσο είναι το μπάτζετ για τα πανελλήνια μέσα εφημερίδες, τηλεοράσεις και διαδίκτυο εκτός βέβαια κι αν το πρόγραμμα και η έρευνα αγοράς που ζήτησε η περιφέρεια Πελοποννήσου ( εδώ βέβαια δεν ξέρουμε αν το πρόγραμμα αυτό θα εκτελεστεί απευθείας από την περιφέρει οπότε η οικονομική επιτροπή θα πρέπει να δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο και την εταιρία και τα ποσά και τα κατασκευαστικά των σποτ και το ποιες εταιρίες τηλεοράσεις, ραδιοφώνων, εντύπων και διαδικτύου αναλογιστικά τι ποσά θα πάρουν
Εμείς βέβαια εξακολουθούμε να έχουμε πληροφορίες ότι τελικά δεν αποκλείεται το πρόγραμμα να εκτελείται από κάποια από τις αναπτυξιακές που έχει η περιφέρεια Πελοποννήσου με πιθανότερη την γνωστή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΑΕ των υπογραφόντων Μπιτζή και Τατούλη και εργαζόμενο διευθυντικό στέλεχος το γεωπόνο κ. Λαγό, στενό συνεργάτη του Μπιζτή , χωρίς βέβαια να αποκλείεται και ως αντικείμενο να μην είναι η διαφήμιση της περιφέρειας Πελοποννήσου αλλά διαφημιστικό πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών κ προστασία από αυτά λόγω του ότι έβρεξε πάρα πολύ φέτος στην Πελοπόννησο .
ΥΓ: Με 150 χιλιάδες ευρώ εάν τελικά διατεθούν για το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και καταπολέμησης από τα κουνούπια φανταστείτε τι μαύρα όνειρα θα βλέπουν τα κουνούπια της περιφέρειας αλλά και όσα μεταναστεύουν από τις νότιες χώρες σ εμάς, βλέπε κουνούπι του Νείλου. Θ ακούνε Πέτρο και Ντίνα και θα βλέπουν εφιάλτη! Χώρια ότι θα μείνουνε και νηστικά αφού με τέτοια ενημέρωση δεν θα καταφέρουν να βρουν άνθρωπο να τσιμπήσουνε!