Αρχική Χωρίς κατηγορία Το αγωνιστικό κομμάτι του φιλανθρωπικού αγώνα

Το αγωνιστικό κομμάτι του φιλανθρωπικού αγώνα

Οι Φίλοι Βαζέχα αποδείχτηκαν καλύτεροι και …πιο έμπειροι στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν με σκορ 5-1.

Ο Κριστόφ Βαζέχα άνοιξε το χορό των γκολ στο 10ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από κακή απομάκρυνση της άμυνας των οράνιε.

Στο 19ο λεπτό, ο Δημάκης κινήθηκε ως σέντερ φορ, ξέφυγε από τον Αποστολάκη, πρόλαβε την έξοδο του Γκαλίνοβιτς και μπροστά σε κενό τέρμα ισοφάρισε.

Στο 28ο λεπτό, ο Νίκος Λυμπερόπουλος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Γεωργέα και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-2.

Ο Νίκος Γεωργέας ήταν αυτός που έκανε το 1-3 στο 37ο λεπτό , όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ «κρέμασε» τον Παναγιωτόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Φίλοι Βαζέχα βρήκαν δύο ακόμη φορές το δρόμο προς τα δίχτυα της ομάδας μας. Αρχικά με το δυνατό συρτό σουτ του Βασιλείου στο 62ο λεπτό μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια στο 73ο λεπτό με την καρφωτή κεφαλιά του Τζιωρτζόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπασινά.

Ο κ. Μεσολόγγης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Το …άτυπο ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα έκαναν οι νεαροί Σπύρος Τζίτζιρας και Παύλος Πέτσας (γενν. 1999) από την ομάδα Νέων, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Οι οράνιε αγωνίστηκαν με τους:

Πρώτο ημίχρονο: Κόντης (30’ Παναγιωτόπουλος, 70’ Καλλιακμάνης), Νώτης, Τσώκος, Σιώκος, Μαυρέλης, Σπανίδης, Δημάκης, Κόσκος, Χρυσαφίδης, Ζερβός, Χατζηστάμου.

Δεύτερο ημίχρονο: Αμπαδιωτάκης, Ντερτιλής, Παπαναστασίου, Σουσούνης, Παπουτσής, Διαμαντόπουλος, Σπέτσης, Τζίτζιρας, Πέτσας, Οικονόμου.

Φίλοι Βαζέχα : Γκαλίνοβιτς, Αποστολάκης, Κωνσταντινίδης, Μπασινάς, Βαζέχα, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Καραγκούνης, Τζιωρτζόπουλος, Αθανασόπουλος και Γεωργέας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Χατζηφόρος, Σίσκος, Βασιλείου και Στρίγγας.

Διαιτητής της αναμέτρησης που είχε διάρκεια 80 λεπτών ήταν ο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Μπετσόγλου Γιάννη και Πίτσα Ανδρέα.