Αρχική Ν. Κορινθίας Στα χνάρια της Τρίπολης Η Βόχα: «Βουνό τα σκουπίδια»

Στα χνάρια της Τρίπολης Η Βόχα: «Βουνό τα σκουπίδια»

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους της Βόχας οι οποίοι βλέπουν τα απορρίμματα να σωρεύονται στους κάδους! «Θα μας φάνε τα ποντίκια!» δηλώνουν στο «ΣΗΜΕΡΑ» κάνοντας λόγο για τον φόβο που τους έχει κυριεύσει και από την οδηγία να κρατήσουν τα απορρίμματα στα σπίτια τους έως ότου βρεθεί λύση. Πότε θα βρεθεί όμως αυτή;
Πολλοί θεωρούν πως η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει απολύτως καμία ενέργεια στην κατεύθυνση και επίλυσης αλλά και πρόνοιας το προηγούμενο διάστημα.
«Τίποτα δεν έκανε ο Δήμος, μόνο τάξανε για να βγούνε στις εκλογές» δηλώνουν ευθαρσώς και ατενίζουν το μέλλον με πολλή μεγάλη αβεβαιότητα αφού λύσεις από την πλευρά του δήμου δεν έχουν ανακοινωθεί!

politis voxa 1
«Έχουμε γεμίσει αρκετά. Αυτά δεν ξέρω, θα έρθει να τα μαζέψει ο Δήμος; Πιστεύω πως είναι επικίνδυνα για την υγεία, όσο περισσότερο μαζεύονται θα υπάρχει πρόβλημα. ήδη υπάρχει πρόβλημα αν θα συνεχιστεί σαφώς και θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα . Εγώ τα βγάζω ακόμα στον κάδο, προσπαθώ να μην τα αφήνω απ έξω και να είμαι όσο πιο σωστός γίνεται, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι που θα τα πάμε; Αποκομιδή δεν γίνεται!

politis voxa 2
«Δεν έχουν λένε που να τα πάνε, θα βρούνε άκρη; Μα είπανε να μην βγάζουμε τα σκουπίδια γιατί δεν έχουν βρει λύση. Το πρόβλημα όμως είναι μεγάλο, δεν βλέπεις τι γίνεται; Παντού έχουν γίνει λόφοι τα σκουπίδια, εγώ μένω Ζευγολατιό, πήγαινε εκεί να δεις τι γίνεται!

politis voxa 3 «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα κοιτάει ο δήμος να το λύσει, καθάρισαν μόνο τον κεντρικό λόγω της ημέρας και περιμένουμε . Υπομονή!
Εγώ τα βγάζω έξω τα σκουπίδια αλλά και τι να κάνω; Μές στο σπίτι είναι θέμα μολύνσεως, πώς να τα αφήσουμε;»

politis voxa 4«Δεν βρίσκεις άκρη, είναι πολλά τα σκουπίδια . Η περιοχή έχει πρόβλημα σοβαρό. Αλλά και τι να τα κάνουμε; Εγώ τα δικά μου άλλα τα πετάω άλλα τα καίω, ότι μπορώ. Ο Δήμαρχος όλοι τάζουνε για να βγούνε, από κει και πέρα τι ψάχνεις;»

politis voxa 5«Δεν ξέρουν που να τα πάνε. Υπάρχει πρόβλημα, η τοπική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα, τώρα προσπαθεί αν λύσει το πρόβλημα
Προσπαθεί στο και πέντε να το λύσει. Ούτε κάδους δεν έχουμε! Οι κάδοι οι υπάρχοντες έχουν ξεχειλίσει! Και ανακύκλωση έχουμε λίγους, τους πιο λίγους απ όλους τους δήμους. Έχει ευθύνη και ο Δήμος και η Περιφέρεια!»