Αρχική Χωρίς κατηγορία ΑΧΑΪΚΗ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-1

ΑΧΑΪΚΗ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-1

Την ισοπαλία που τον κρατάει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα απέσπασε σήμερα ο Α.Ο Λουτράκι στην Κάτω Αχαγιά κόντρα στην Αχαϊκή με σκορ 1-1.

Οι οράνιε προηγήθηκαν στο σκορ στο 50ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χατζηστάμου και λάθος εκτίμηση του Δρακόπουλου, έχασαν στη συνέχεια 2-3 σημαντικές ευκαιρίες για να σημειώσουν και ένα δεύτερο τέρμα και ισοφαρίστηκαν στο 79ο λεπτό χάρη στη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Αποσκίτη.

Ο κ. Μεσολόγγης παρέταξε την ομάδα με αμυντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα προσαρμοσμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου. Ο τεχνικός των οράνιε δεν ρίσκαρε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο τη συμμετοχή του Κώστα Γκαρμίρη, ο οποίος επέστρεψε σχεδόν μετά από ένα μήνα απουσίας και παρά την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Παπαναστασίου από το αριστερό άκρο της άμυνας τοποθετήθησε εκεί τον Φάνη Τσώκο. Ο Παπουτσής αγωνίστηκε στο δεξί άκρο της άμυνας με σκοπό την περιφρούρηση του Αποσκίτη, ενώ ο Σουσούνης είχε στον τομέα ευθύνης του, στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μαυρέλη, το μαρκάρισμα του Ντεντόπουλου.

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν μέτριο, χωρίς κάποια σημαντική φάση, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μόλις πλησίαζαν τις αντίπαλες περιοχές να έχουν κακές επιλογές και να μην απειλούν ιδαίτερα τους Δρακόπουλο και Καλλιακμάνη.

Στο 2ο λεπτό, ο Κωστής βγήκε με ταχύτητα από πλάγια, έκανε τη σέντρα με τον Δημητρακόπουλο να κάνει την καρφωτή κεφαλιά, αλλά τη μπάλα να προσκρούει στο κεφάλι του Σουσούνη και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 4ο λεπτό, το σουτ του Φούφουλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα φύγει πολλά μέτρα άουτ, ενώ το συρτό φάουλ του Ντεντόπουλου στο 12ο λεπτό θα αναγκάσει τον Καλλιακμάνη, αν και η μπάλα κατέληγε άουτ, να πέσει και να διώξει σε κόρνερ.

Στο 16ο λεπτό, το φάουλ του Χατζηστάμου από πλάγια με τον Ντεντόπουλο να κερδίζει την εναέρια μονομαχία, τη μπάλα να παίρνει τροχιά προς το τέρμα, αλλά ο Λαμπρόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 30ο λεπτό, η κάθετη πάσα του Φούφουλα θα βγάλει τον Καλλιακμάνη από την εστία του για να προλάβει και να μπλοκάρει προ του Αποσκίτη.

Στο 38ο λεπτό, ο Χατζηστάμου ξέφυγε από πλάγια ανάμεσα σε δύο αντιπάλους και έκανε το συρτό γύρισμα με τον Πετρόπουλο να διώχνει μπροστά από τον Δημάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε προς το καλύτερο με τους γηπεδούχους να δέχονται το γκολ νωρίς, να ρισκάρουν και στη συνέχεια με βαθιές μπαλιές να φέρνουν συνεχώς τη μπάλα μέσα στην περιοχή προσπαθώντας να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Καλλιακμάνη.

Οι οράνιε βρήκαν τους χώρους στην κόντρα επίθεση και αν ήταν πιο προσεκτικοί σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» το παιχνίδι σημειώνοντας ένα δεύτερο τέρμα.

Στο 49ο λεπτό, ο Μαυρέλης έβγαλε την προωθημένη μπαλιά στα πλάγια με τον Χατζηστάμου με εξαιρετική προσπάθεια (ντρίμπλα κάτω από τα πόδια) να ξεπερνάει τον Λαμπρόπουλο και να μπαίνει διαγώνια μέσα στην περιοχή. Πλησιάζοντας τον Δρακόπουλο και ενώ ετοιμάζεται να πλασάρει δέχεται το σπρώξιμο με το σώμα από πίσω από τον Δημητρακόπουλο, χάνει την ισορροπία του και ο Πετρόπουλος θα προλάβει να διώξει σε κόρνερ.

Ο Χατζηστάμου θα αναλάβει να εκτελέσει το κόρνερ, η τροχιά της μπάλας με το φάλτσο και τη βοήθεια του αέρα θα ξεγελάσει τον Δρακόπουλο που θα προσπαθήσει να μπλοκάρει, αλλά θα τη χάσει μέσα από τα χέρια του και θα καταλήξει στα δίχτυα του. Αφού η μπάλα έχει καταλήξει στα δίχτυα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα προσγειωθεί άτσαλα στο έδαφος και στο πόδι του Σιώκου, που έχει με τη σειρά του γλιστρήσει δίπλα του, θα γυρίσει τον αστράγαλο του και θα αντικατασταθεί μετά από τρίλεπτη διακοπή του αγώνα από τον Κωνσταντινόπουλο.

Στο 62ο λεπτό, στην αντεπίθεση των οράνιε ο Διαμαντόπουλους θα κάνει τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας με τον Χρυσαφίδη από το ύψος του πέναλτι να προσπαθεί να νικήσει με εναέριο πλασέ τον Κωνσταντινόπουλο στέλνοντας όμως τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 65ο λεπτό, νέα αντεπίθεση με τον Χρυσαφίδη αυτή τη φορά να βρίσκεται στα άκρα και να κάνει το γύρισμα στον Διαμαντόπουλο που καθυστέρησε ελάχιστα τόσο όσο να δώσει την ευακιρία στον Πετρόπυλο νσα αλλοιώσει το σουτ προς την εστία και να παραχωρήσει κόρνερ.

Στο 73ο λεπτό, ο Καλλιακμάνης θα κάνει την απόκρουση του αγώνα, όταν μετά τη σέντρα του Γιουβανέλλη θα εξουδετερώσει την εξ επαφής κεφαλιά του Αποσκίτη από το ύψος της μικρής περιοχής. Οι αμυντικοί των οράνιε θα βγάλουν τη μπάλα από την περιοχή τους και θα φύγουν με ταχύτητα στην αντεπίθεση με τον Χρυσαφίδη να κάνει το άνοιγμα στον Χατζηστάμου στα πλάγια που θα κάνει με τη σειρά του το γύρισμα μέσα στην περιοχή με τον Ζερβό να βρίσκεται απέναντι από τον Κωνσταντινόπουλο, να πλασάρει δυνατά, αλλά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει.

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα για να γυρίσουν το παιχνίδι. Με τον Γιουβανέλλη να αναλαμβάνει τις εκτελέσεις των στημένων σε όλα …τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και την προσθήκη του υψηλόσωμου Καρρά, τα «καναρίνια» γέμιζαν συνεχώς με 6-7 παίκτες την περιοχή των οράνιε και πίεζαν για κάποιο γκολ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 79ο λεπτό. Ο Γιουβανέλλης εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια στο δεύτερο δοκάρι, ο Αποσκίτης έπιασε μια δύσκολη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά με τη μπάλα να…προσγειώνεται στην απέναντι γωνία του Καλλιακμάνη.

Στο 81ο λεπτό, νέο φάουλ του Γιουβανέλλη από τα 35 μέτρα με τη μπάλα να παίρνει μια περίεργη τροχιά και υπό την επιτήρηση –πάντως- του Καλλιακμάνη να καταλήγει άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των οράνιε.

Στο 84ο, ακόμη ένα φάουλ του Γιουβανέλλη από πλάγια με τον Καρρά να στέλνει τη μπάλα με κεφαλιά ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Καλλιακμάνη.

Στο 91ο, πάλι ο Γιουβανέλλης με φάουλ από τα 25 μέτρα θα φέρει τη μπάλα προς την εστία, με τον Αποσκίτη να ακολουθεί την πορεία της, αλλά τον Καλλιακμάνη να βγαίνει εγκαίρως και να μπλοκάρει.

Στο 96ο λεπτό, ο Γιουβανέλλης θα εκτελέσει νέο φάουλ λίγο έξω από τη μεγαλή περιοχή με τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καλλιακμάνη.