Αρχική Χωρίς κατηγορία ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-3

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ – Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ 1-3

Οι οράνιε έκαναν το …καθήκον τους και επικρατώντας εκτός έδρας με 1-3 του ουραγού Μανδραϊκού έκαναν ένα τεράστιο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσαλμά. Οι οράνιε έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, όταν ο Χατζηστάμου απέναντι από τον Ρόππα ανακόπηκε από τον …κακό αγωνιστικό χώρο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως απάντησαν με το κοντινό πλασέ του Σπέτση φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Η είσοδος των Ζερβού και Διαμαντόπουλου στο τελευταίο 25λεπτο της αναμέτρησης έδωσαν περισσότερο επιθετικό αέρα και φρεσκάδα στους οράνιε που έφτασαν στη νίκη με την κεφαλιά του Νώτη στο 78ο λεπτό μετά από φάουλ του Ζερβού και το κοντινό πλασέ του Χατζηστάμου στο 85ο λεπτό μετά από συνεργασία Ζερβού – Διαμαντόπουλου.

Ένα ξαφνικό πρόβλημα, νωρίς το πρωί, οδήγησε στον αποκλεισμό του Στάθη Δημάκη (για οικογενειακούς λόγους) από την αποστολή του αγώνα. Τη θέση του νεαρού επιθετικού πήρε ο Κώστας Γκαρμίρης, ο οποίος κάθησε αναγκαστικά στον πάγκο αν και δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγω τραυματισμού.

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, αλλά η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών είχε κάνει ήδη τη …ζημιά επιβαρύνοντας ιδιαίτερα τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του, αλλά ο αγωνιστικός χώρος, κυρίως μετά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, επηρέασε το παιχνίδι ή ακόμη και σταμάτησε αρκετές καλές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν λίγο καλύτερα στο ξεκίνημα του αγώνα με τους οράνιε για περίπου 20 λεπτά να προσπαθούν να σταθούν …όρθιοι πάνω στο γλιστερό τερέν.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό και ανήκε στους γηπεδούχους. Το κόρνερ από τον Αμπντουραχμάνι, οι κόντρες μέσα στην περιοχή ευνόησαν τον Agoli , ο οποίος από ύψος του πέναλτι πλάσαρε με τη μπάλα να σταματάει στον Μπεγλετσή και τους αμυντικούς των οράνιε να απομακρύνουν.

Στο 15ο λεπτό, ο Τσαλμάς μπήκε μέσα στην περιοχή του Καλλιακμάνη και με αντίπαλο τον Σπέτση διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα. Ο αμυντικός των οράνιε (γλίστρησε κιόλας) βρήκε τον επιθετικό των γηπεδούχων που είχε προλάβει να “τσιμπήσει” τη μπάλα και ο διαιτητής της συνάντησης έδειξε την εσχάτη των ποινών. Ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι, ανέλαβε και την εκτέλεση του ανοίγοντας το σκορ για τον Μανδραϊκό.

Στο 18ο λεπτό, ο Χατζηστάμου ελίχθηκε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με τον Κρητικό να διώχνει, τη μπάλα να στρώνεται στον Σουσούνη, αλλά το σουτ του επιθετικού των οράνιε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρόππα.

Μεγάλη στιγμή για τους οράνιε στο 26ο λεπτό. Ο Σιώκος θα κάνει τη βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων. Ο Χατζηστάμος θα νικήσει στην ταχύτητα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Μανδραϊκού και θα βρεθεί μέσα στη περιοχή του Ρόππα. Ο νεαρός επιθετικός , πάνω στην κίνηση, θα κατεβάσει εξαιρετικά τη μπάλα και την ώρα που ετοιμάζεται να πλασάρει τον Ρόππα θα …γλιστρήσει και θα πέσει με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να προλαβαίνουν και να απομακρύνουν.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Σιώκος θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Νώτης θα πάρει την κεφαλιά με τον Χρυσαφίδη να κάνει το γύρισμα πριν η μπάλα βγει άουτ και τον Σπέτση από κοντά ανενόχλητος να ισοφαρίζει το σκορ.

Στο 42ο λεπτό, ο Ρόππας θα μπλοκάρει στη δεξιά του γωνία μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσαφίδη.

Στο 48ο λεπτό, ο Σουσούνης θα βγει από πλάγια, θα κάνει το γύρισμα στο πρώτο δοκάρι με τον Ρόππα να πέφτει εγκαίρως στα πόδια του Παπουτσή και να μπλοκάρει.

Στο 53ο λεπτό, ο Σπέτσης θα κάνει το ριψοκίνδυνο (λόγω αγωνιστικού χώρου) γύρισμα στον Καλλιακμάνη με τον τερματοφύλακα των οράνιενα βγαίνει στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να απομακρύνει προλαβαίνοντας τον Τσαλμά.

Στο 55ο λεπτό, η πλαγιοκόπηση του Χατζηστάμου που ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο πλασέ του πέρασε άουτ.

Στο 57ο λεπτό, το σουτ του Τσώκου από το ύψος της μεγάλης περιοχής θα καταλήξει στην αγκαλιά του Ρόππα.

Στο 78ο λεπτό, ο Ζερβός θα εκτελέσει το φάουλ από πλάγια με τον προωθημένο Νώτη να πιάνει από το σημείο σχεδόν του πέναλτι την καρφωτή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στα δίτχυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ρόππα.

Στο 82ο λεπτό, ο Ζερβός θα ελιχθεί εκτός περιοχής, θα κόψει τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους στο ύψος του ημικύκλιου της μεγάλης περιοχής με τον Χρυσαφίδη να κάνει το σουτ στην κίνηση, αλλά τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ρόππα.

Στο 85ο λεπτό, ο Ζερβός θα βγάλει τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Διαμαντόπουλος θα μπει στην περιοχή και θα κάνει το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι με τον Χατζηστάμου από κοντά να στέλνει τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Ρόππα διαμορφώνοντας το τελικό 1-3. Είναι το παρθενικό γκολ του νεαρού επιθετικού με τη φανέλα της ομάδας στη δεύτερη μόλις συμμετοχή του.

Στο 87ο λεπτό, άλλη μια εξαιρετική συνεργασία Ζερβού και Διαμαντόπουλου, με τον πρώτο να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής , αλλά τον Ρόππα να μπλοκάρει.


01.03.2015 at 19:00 Φράγκειο Γήπεδο Εισιτήρια: 150
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ 1 – 3 Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Διαιτητής: Ιωάν. Χαλδαίος Γ Εθνική / 20η Αγωνιστική-αγώνας

Σκόρερς
(15) Τσαλμάς (πεν.) Άγγελος Σπέτσης (26)
Ηλίας Νώτης (78)
Αποστόλης Χατζηστάμου (85)
Αρχική Ενδεκάδα
Ρόππας
Ιατρού
Ερέκι
Κρητικός
Μηλιώνης
Agoli
Καμπάσης
Αμπντουραχμάνι
Μπεγλετσής
Ζαχαράτος
Τσαλμάς Γιάννης Καλλιακμάνης
Ηλίας Νώτης
Γιώργος Παπαναστασίου
Άγγελος Σπέτσης
Φάνης Τσώκος
Ηλίας Σιώκος
Βασίλης Παπουτσής
Δημήτρης Μαυρέλης
Λευτέρης Σουσούνης
Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αποστόλης Χατζηστάμου
Αναπληρωματικοί
Σιγάλας
Θεοδώρου
Λάλας
Τράκας
Κοκολάκης
Φερεντίνος
Σερέπας Σπύρος Κόντης
Κώστας Γκαρμίρης
Πίτερ Κόσκος
Αλέξης Ζερβός
Αλέξανδρος Ντερτιλής
Γιώργος Διαμαντόπουλος
Παναγιώτης Σπανίδης
Αλλαγές
(56) Αμπντουραχμάνι -> Σερέπας
(75) Μπεγλετσής -> Σιγάλας Γιώργος Διαμαντόπουλος -> Φάνης Τσώκος (64)
Αλέξης Ζερβός -> Λευτέρης Σουσούνης (74)
Παναγιώτης Σπανίδης -> Αποστόλης Χατζηστάμου (88)
Κίτρινες Κάρτες
(43) Agoli
(50) Μηλιώνης
(71) Ζαχαράτος
(76) Καμπάσης Άγγελος Σπέτσης (15)
Γιώργος Παπαναστασίου (64)
Δημήτρης Μαυρέλης (67)
Κόκκινες Κάρτες
None None.
πηγή Α.Ο Λουτράκι