Αρχική Χωρίς κατηγορία Γκιρτζίκης: Σε 10 ημέρες αποφασίζουμε για τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας

Γκιρτζίκης: Σε 10 ημέρες αποφασίζουμε για τον νέο προπονητή της εθνικής ομάδας

Σε εκδήλωση του «Γαλανόλευκου Φάρου» βρέθηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ζήτημα της διαδοχής του Κλαούντιο Ρανιέρι.

«Ζήτησα από τον Γιώργο Καραγκούνη να μου παραδώσει πρόσθετα στοιχεία για τους υποψήφιους προπονητές οι οποίοι μπορεί να είναι και πέραν αυτών που γράφτηκαν στον Τύπο. Παράλληλα του ζήτησα να συμπεριλάβει και το οικονομικό σκέλος κάθε μιας υποψηφιότητας. Μετά από δέκα ημέρες, στις 10- 11 Φεβρουαρίου, ευελπιστώ να λάβουμε την απόφαση για το νέο προπονητή» είπε χαρακτηριστικά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τέλος, σχολίασε και το θέμα με την γκρίνια στην ελληνική διαιτησία τονίζοντας «Καλώ όλους τους εμπλεκόμενους να σταματήσουν την κριτική πριν δουν αποτελέσματα, αφού πριν δουν το διαιτητή ενός αγώνα εκδίδουν ανακοινώσεις. Με αυτό τον τρόπο δεν οδηγούμαστε πουθενά. Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει φαινόμενα αποχώρησης ομάδων από τα πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι στη ΓΣ της Ομοσπονδίας θα λάβουμε αποφάσεις με γνώμονα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θέλουμε λιγότερες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ξέρω αν θα είναι κάτω από 14, καθώς περιμένουμε τις προτάσεις όλων των εμπλεκόμενων και μετά θα αποφασίσουμε στη Γενική Συνέλευση».

Πηγή: Γκιρτζίκης: Σε 10 ημέρες αποφασίζουμε για τον νέο προπονητή της Εθνικής ομάδας |

Προηγούμενο άρθροΤα 7 επιδόματα που αυξάνονται μαζί με το βασικό μισθό
Επόμενο άρθροΣυγχαρητήρια επιστολή Ψωμιάδη σε Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο