Αρχική Χωρίς κατηγορία Αλέξης Τσίπρας : Θα διαψεύσουμε όλες τις Κασσάνδρες !

Αλέξης Τσίπρας : Θα διαψεύσουμε όλες τις Κασσάνδρες !

-Θα σηκώσουμε τον ήλιο ψηλά, διεμήνυσε από τα Προπύλαια ο Αλέξης Τσίπρας πανηγυρίζοντας την ιστορική νίκη της Αριστεράς

Μήνυμα αξιοπρέπειας και αποκατάστασης δικαιοσύνης έστειλε από τα Προπύλαια πριν από λίγα λεπτά ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο αλλά και σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες. «Η νέα ελληνική κυβέρνηση θα διαψεύσει όλες τις Κασσάνδρες μέσα και έξω από τη χώρα. Δεν θα γίνει ανεκτή συνέχιση της υποταγής.Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία για μια νέα αρχή μπροστά μας, για ένα νέο υπόδειγμα σχέσεων « είπε χαρακτηριστικά στέλνοντας μήνυμα εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.
tsipra spropylaia2

Προανήγγειλε 4ετές σχέδιο δημοσιονομικής πολιτικής ενώ έθεσε με σαφήνεια τις προτεραιότητες:
«Προτεραιότητα μας θα είναι η αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας, η απόδοση δικαιοσύνης, η ρήξη με κατεστημένα και παθογένειες, η ρήξη με το καθεστώς της διαπλοκής, η προώθηση σαρωτικών μεταρρυθμίσεων παντού!

Πάνω απ όλα προτεραιότητα μας να αποκτήσει η χώρα και ο λαός μας τη χαμένη τους αξιοπρέπεια. Αυτό είναι το μήνυμα του λαού μας. Ξανακερδίζουμε την ελπίδα, την χαμένη αξιοπρέπεια του λαού μας!»

Απευθυνόμενος στο πλήθος ο Αλέξης Τσίπρας είπε: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου, απ άκρη σ άκρη της Ελλάδας για τον καταπληκτικό αγώνα! Πήρατε την ελπίδα στα χέρια σας και την σηκώσατε ψηλά!
Σας καλώ σ αυτήν την ιστορική στιγμή να δώσουμε τη διαβεβαίωση και υπόσχεση ότι θ αγωνιστούμε με το ίδιο πάθος και αυτοπεποίθηση. Θα συνεχίσουμε τον δύσκολο τον όμορφο αγώνα. Εμπρός να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω απ τη Ελλάδα, θα τα καταφέρουμε!