Αρχική Ν. Λακωνίας Εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης σε οικία στη Λακωνία

Εντοπίστηκε ποσότητα ηρωίνης σε οικία στη Λακωνία

Εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης, ποσότητα ηρωίνης σε οικία, στη Νεάπολη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή κατηγορείται ένας (1) 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είναι ήδη έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου, για παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, την 12.12.2014, στη Νεάπολη Λακωνίας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 35χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα σκόνης, άγνωστης ουσίας, συνολικού βάρους -68,3- γραμμαρίων.

Η κατασχεθείσα ποσότητα σκόνης απεστάλη στη Χημική Υπηρεσία Τρίπολης για εργαστηριακή εξέταση, από την οποία προέκυψε ότι πρόκειται για ηρωίνη.

Η σχετική έκθεση της Χημικής Υπηρεσίας Τρίπολης, θα υποβληθεί συμπληρωματικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Προηγούμενο άρθρο«Μέσα από την Πατριανάκου εκφράστηκε ο πολίτης της συνείδησης και της συνέπειας»
Επόμενο άρθροΩράριο λειτουργίας των Γραφείων Διαβατηρίων, κατά το διήμερο διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών, για την εξυπηρέτηση των πολιτών