Αρχική Χωρίς κατηγορία Κώστας Βλάσης: Αποφασίστε κρίνοντας και συγκρίνοντας

Κώστας Βλάσης: Αποφασίστε κρίνοντας και συγκρίνοντας

Λίγα μόνο 24ωρα πριν από την κάλπη, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης ανοίγει τα χαρτιά του και μιλά για το διακύβευμα των εκλογών και για τα προβλήματα του νομού, αλλά και για τους συνηποψηφίους του κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και κυρία Εύη Τατούλη.
Σε αυτή τη δεύτερη κάθοδό του στον πολιτικό στίβο, ο κ. Βλάσης είναι πλέον γνωστός στους πολίτες της Αρκαδίας και απολύτως ευχαριστημένος με τη θέση στην οποία βρίσκεται να διεκδικεί την ψήφο του Αρκά πολίτη.
Αρχικά, ο υποψήφιος βουλευτής κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο νομός Αρκαδίας , αναφέροντας ως ένα από τα σημαντικότερα αυτό της ανεργίας. «Τα προβλήματα είναι πολλά», είπε χαρακτηριστικά, «και οφείλονται στις αδυναμίες του κράτους και τον πολικών τα τελευταία 40 χρόνια. Η ανεργία εντοπίζεται, όπως είναι εμφανές, σε όλες τις ηλικίες. Αρχικά στους νέους απόφοιτους Λυκείου αλλά και στους απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι όταν βγαίνουν στην αγορά εργασίας βρίσκουν πόρτες κλειστές». Αλλά ο κ. Βλάσης δεν άφησε εκτός τους μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους, που ύστερα από 20 χρόνια εργασίας μένουν χωρίς δουλειά, με ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Ο κ. Βλάσης δεν είναι αρνητικός ως προς την αναζήτηση εργασίας εκ μέρους των νέων εκτός Αρκαδίας ή ακόμη και εκτός Ελλάδος, καθώς οι σπουδές αλλά και η εμπειρία στο εξωτερικό βοηθά τους νέους να εξελιχθούν και να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν σε όποιες δυσκολίες τούς εμφανιστούν. Όπως, όμως, τόνισε η Πολιτεία πρέπει να δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συνθήκες έτσι ώστε τα «καλά» μυαλά να επιστρέψουν στη χώρα τους και στον τόπο τους.
Απαντώντας στην ερώτηση για το διακύβευμα αυτών των εκλογών, ο κ. Βλάσης τόνισε τη σοβαρότητα και τη σημαντικότητα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, καθώς ο Έλληνας πολίτης πρέπει να επιλέξει μεταξύ σταθερότητας και αστάθειας.
Μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε και για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες φέρνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα, λέγοντας ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν σε μια δεδομένη στιγμή τι θέλει ο κόσμος. Εμφανίστηκε συγκρατημένος και αισιόδοξος, αναφέροντας ότι αυτό μπορεί να ανατραπεί. Ο Έλληνας την ύστατη στιγμή θα δει ότι αυτό το τάξιμο χωρίς αντίκρισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο επικίνδυνο είναι,ι και ρισκάρει πολλές από τις θυσίες που έχει κάνει ο λαός τα τελευταία χρόνια.
Για τις μετακινήσεις υποψηφίων από ψηφοδέλτια άλλων κομμάτων σε αυτό της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Βλάσης είπε ότι η μετακίνηση είναι φυσιολογική και ότι πρέπει να στηριχθεί.
Για τους συνυποψηφίους του και για τη δική του στο ψηφοδέλτιο ανέφερε χαρακτηριστικά: «όλοι πρέπει να κριθούμε από την πορεία και τη σταδιοδρομία μας».
«Εμένα πρέπει να με κρίνουν από το βιογραφικό μου και από τη σταδιοδρομία μου», δήλωσε και επεσήμανε: «Οι Αρκάδες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν κρίνοντας και συγκρίνοντας, βλέποντας τι έχει κάνει ο καθένας όλα αυτά τα χρόνια και ποια η παρουσία του στον νομό τα τρία τελευταία χρόνια».