Αρχική Χωρίς κατηγορία Εύσημα από την Μ.Λάτση στον Ανδρέα Λυκουρέντζο για το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας...

Εύσημα από την Μ.Λάτση στον Ανδρέα Λυκουρέντζο για το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος»

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, τα εγκαίνια του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», έργο το οποίο υλοποιήθηκε με τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση της κας Μαριάννας Λάτση, στη μνήμη του συζύγου της.
Το έργο ξεκίνησε με την υπογραφή του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου – τότε Υπουργού Υγείας – ο οποίος συνυπέγραψε με τη Μαριάννα Λάτση, τη σύμβαση δωρεάς και εν συνεχεία με νομοθετική του πρωτοβουλία, εγκρίθηκε η κατασκευή του πρότυπου ογκολογικού κέντρου.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, αλλά και οι διάδοχοι του Υπουργοί Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και κ. Μάκης Βορίδης, οι οποίοι στις δηλώσεις τους ανέφεραν πώς η πραγμάτωση του ονείρου της κ. Μαριάννας Λάτση, οφείλεται στην αποφασιστική στάση του Βουλευτή Αρκαδίας ως Υπουργού Υγείας, να κινήσει τις διαδικασίες για την κατασκευή του έργου.
Η κ. Μαριάννα Λάτση στην ομιλία της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το έργο ξεκίνησε από τον τότε Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος το πίστεψε και έφερε νόμο στη Βουλή για να ξεκινήσει τη διαδικασία».
Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, με ιδιαίτερη συγκίνηση παρακολούθησε την τελετή των εγκαινίων, και κατά τη διάρκεια της αποχώρησης του δήλωσε τη βαθιά του ικανοποίηση γιατί ένα ακόμη έργο το οποίο ο ίδιος ξεκίνησε, ολοκληρώθηκε και παραδίδεται στην ελληνική κοινωνία και τους ασθενείς , οι οποίοι θα θεραπεύονται πλέον σε ένα αξιοπρεπές και άνετο περιβάλλον.