Αρχική Χωρίς κατηγορία Απορρίφθηκε η ένσταση του κ. Νανόπουλου για το διοικητικό συμβούλιο της...

Απορρίφθηκε η ένσταση του κ. Νανόπουλου για το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ

Απορρίφθηκε από τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου η ένσταση του κ. Νανόπουλου κατά της 329/23-9-2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων με την οποία είχε οριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Κορίνθου (ΔΕΥΑΚ).
Ο Ελεγκτής Νομιμότητας με την 3621/10329/12-12-2014 απόφασή του ενέκρινε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και απέρριψε τους λόγους που ο κ. Νανόπουλος ανέφερε στην ένστασή του θεωρώντας ότι η επίκλησή τους δεν έχουν καμία σχέση με την συγκεκριμένη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, όπως άλλωστε ο Δήμαρχος και η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του είχαν επισημάνει, τόσο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Σώματος, όσο και στις έγγραφες απόψεις που εξέθεσε προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.
Θα πρέπει να καταλάβει ο κ. Νανόπουλος ότι με τις συνεχείς ενστάσεις του κατά αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου δεν συμβάλλει στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, και εισάγει νέα πολιτικά ήθη στο Δήμο Κορινθίων, γεγονός που δεν έχει καμία σχέση με την μέχρι σήμερα από ετών πολιτική πρακτική όλων δημοτικών παρατάξεων.
Το κυρίαρχο όργανο της δημοκρατίας είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και στο όργανο αυτό κατατίθενται όχι μόνον απόψεις αλλά και όλες οι πολιτικές, με σκοπό, να λαμβάνονται οι καλύτερες αποφάσεις για το συμφέρον των δημοτών.

Προηγούμενο άρθροΟδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: «Παλεύουμε για ένα καλύτερο αύριο και όχι για ένα καλύτερο χθες»
Επόμενο άρθροΛαοσύναξη στο Αποστολοπούλειο… Οι Αρκάδες φώναξαν μαζικά ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΣΗΣ, ανανέωση, αξιοκρατία