Αρχική Χωρίς κατηγορία Μηνύματα αισιοδοξίας για τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Στυλιανίδη. Τρίτη δύναμη το Ποτάμι...

Μηνύματα αισιοδοξίας για τον υποψήφιο βουλευτή Παναγιώτη Στυλιανίδη. Τρίτη δύναμη το Ποτάμι στην Κορινθία.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με το Ποτάμι, Παναγιώτης Στυλιανίδης
επισκέφτηκε τα χωριά, Μαψό, Χιλιομόδι, Γαλατά καθώς και τη πόλη της Νεμέας στο πλαίσιο ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και θέσεων, με κατοίκους, φορείς και εκπροσώπους των περιοχών.
Συνομίλησε μαζί τους και άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα και τις αγωνίες που έχουν για το μέλλον, τόσο το δικό τους, όσο και των παιδιών τους.
Έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Νεμέας και στη συνέχεια επισκέφτηκε τον οινοποιητικό Συνεταιρισμό, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας από τον αντιπρόεδρο και το διευθυντή του συνεταιρισμού.
Στους χώρους παραγωγής, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους για θέματα που τους απασχολούν.Ο ίδιος τόνισε πως χρειάζονται ποιοτικές γεωργικές καλλιέργειες για να γίνει η Κορινθία ΄΄το μποστάνι΄΄ της Πελοποννήσου και ΄΄ το κελάρι΄΄ της Ευρώπης.

Ο Παναγιώτης Στυλιανίδης μαζί με εθελόντες του Ποταμιού, βρέθηκαν στη Βόχα. Η επαφή του με συνταξιούχους, αγρότες και επαγγελματίες της παραλιακής ζώνης είχε θετική ανταπόκριση. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά.Το αίτημα των περισσοτέρων, να υπάρξει λύση στην ανεργία και ελάφρυνση στη φορολογία των αγροτικών προϊόντων. Η Κορινθία κατέχει ένα θλιβερό ρεκόρ, με την ανεργία των νέων να ξεπερνά το 60%. Και αυτά συμβαίνουν σε μια περιοχή που διαθέτει εξαιρετικά παραγωγικά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.Η υπομονή των ανθρώπων έχει εξαντληθεί. Θέλουν το ΠΟΤΑΜΙ ως τρίτο κόμμα να ασκήσει πίεση προς αυτή την κατεύθυνση. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών επιθυμεί να παίξει το Ποτάμι πρωταγωνιστικό ρόλο στις επόμενες κυβερνήσεις. Είναι η λεγόμενη ψήφος της ισορροπίας.΄΄Αγροτικός τομέας, τουρισμός και πολιτισμός αποτελούν ένα ισχυρό αναπτυξιακό τρίπτυχο για την Κορινθία και την Πελοπόννησο΄΄.
Η συντριπτική πλειονότητα της ηγετικής ομάδας και των υποψηφίων βουλευτών του Ποταμιού δεν έχει κομματικό παρελθόν, παρά μόνον σημαντικές επιστημονικές, επαγγελματικές και κοινωνικές περγαμηνές. Και μαζί με τα στελέχη που έχουν μόνο θετικό αποτύπωμα στην πολιτική δράση μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση του πολίτη με την πολιτική. Να δημιουργήσουμε μια νέα σχέση χωρίς εξαρτήσεις και συμφέροντα. Να ξαναστήσουν, δηλαδή, μια σχέση που έχει ισοπεδωθεί από τα σκάνδαλα και τον σφιχτό εναγκαλισμό των απερχόμενων πολιτικών με τα συμφέροντα που θεωρούν τσιφλίκι τους τη χώρα.

Την επόμενη Κυριακή οι πολίτες αποφασίζουν το πόσοι άξιοι και άφθαρτοι άνθρωποι με δημιουργικές ιδέες θα μπουν στη νέα Βουλή. .

Θα τα αλλάξουμε όλα, λοιπόν, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα;

Το «φράγμα» της οπισθοδρόμησης σπάει με ισχυρό Ποτάμι.