Αρχική Χωρίς κατηγορία Κοντά σε πυροσβέστες και αστυνομικούς ο Κώστας Βλάσης

Κοντά σε πυροσβέστες και αστυνομικούς ο Κώστας Βλάσης

Είναι αυτοί που καθήκον έχουν την προστασία του πολίτη, την άμεση βοήθεια σε κάθε δυσκολία του, τη διασφάλιση της τάξης στην κοινωνία – σε μια εποχή που οι κίνδυνοι και τα αρνητικά απρόοπτα πολλαπλασιάζονται διαρκώς. Αστυνομικοί και πυροσβέστες επιτελούν με αυτοθυσία το χρέος τους, δεν λείπουν αυτοί που πέφτουν στο βωμό του καθήκοντος. Ουδέποτε στον αγώνα κατά του κακού, αναλογίζονται την γλίσχρα αμοιβή τους από την Πολιτεία… πλην ελαχίστων, θλιβερών, εξαιρέσεων που υπάρχουν – πολύ περισσότερες – σε κάθε τάξη εργαζομένων.
astunomia1
Με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες συναντήθηκε και κουβέντιασε – όχι για πρώτη φορά…, όχι εν όψει εκλογών… – ο Υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης το πρωί της Τετάρτης 21 Ιανουαρίου. Επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και τη Διεύθυνση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στην Τρίπολη, συνομίλησε με γυναίκες και άνδρες που υπηρετούν εκεί, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν… Και είναι καιρός, οι πολιτικοί να μάθουν να ακούνε, να ακούνε και να ενεργούν σχετικά με τις ανάγκες των υπηρεσιών και των εργαζομένων – και όχι να μιλούν με θα και θα και θα… Η συνάντηση του Κώστα Βλάση με Αστυνομικούς και Πυροσβέστες ήταν, σαφώς, διαφωτιστική και χρήσιμη για τον ίδιο. Απόφασή του: να φανεί κι αυτός χρήσιμος σ΄ εκείνους, όσο μπορεί…
purosvestiki3
Από την Αστυνομική Διεύθυνση συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειάρχη Αστυνομικής Διεύθυνσης, με Διοικητές Υπηρεσιών, με τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας και το Διοικητικό Συμβούλιο Αστυνομικών Υπαλλήλων. Στην Πυροσβεστική συναντήθηκε με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Αρκαδίας.

Προηγούμενο άρθροΗ ανόρθωση του πρωτογενούς τομέα και η αξιοπρέπεια των αγροτών
Επόμενο άρθροΜαρία Θελερίτη: Για να υπάρχει δημοκρατία πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία & ελπίδα.