Αρχική Χωρίς κατηγορία Πολύ… μπροστά η «Μυθική Πελοπόννησος» : Ανέθεσε έργο στις 11/12 ,Το πλήρωσε...

Πολύ… μπροστά η «Μυθική Πελοπόννησος» : Ανέθεσε έργο στις 11/12 ,Το πλήρωσε στις 29/12, Ξεκίνησαν οι εργασίες στις 15/1/2015!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Δημοσιεύουμε τις φωτογραφίες από την έναρξη των εργασιών ,στις 15 Ιανουαρίου 2015, στο οικόπεδο του νέου αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης , και ενώ η ανάθεση μιλά ρητά για πληρωμή με την ολοκλήρωση των εργασιών!!!!!!

moyseio1

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ τα όσα συμβαίνουν στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου! Είναι η μοναδική Περιφέρεια στην οποίαν τα έργα πληρώνονται πριν να υλοποιηθούν, κόντρα στα όσα οι αποφάσεις πρεσβεύουν!

Το ΣΗΜΕΡΑ αποκαλύπτει το έγγραφο ανάθεσης έργου χωματουργικών υπηρεσιών για τις ανάγκες του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης , στο οποίο ρητά αναφέρεται πως η πληρωμή των 18.021,96 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ) στον εργολάβο που ανέλαβε το έργο θα γίνει «ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ , σύμφωνα με τις επιμετρήσεις που θα γίνουν από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου. Την καλή εκτέλεση των εργασιών θα επιβεβαιώσει η αρμόδια επιτροπή παραλαβής υλικών και εργασιών.»
pliromi1

pliromiful

pliromi1

Τίποτα από τα παραπάνω ωστόσο φαίνεται πως δεν τηρήθηκαν αφού… Το έργο πληρώθηκε στο τέλος του έτους ενώ οι εργασίες ξεκίνησαν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες –ντοκουμέντο, την 15η Ιανουαρίου 2015!

ergasies1
ergasies2

Το ΣΗΜΕΡΑ αποκαλύπτει και το έγγραφο με την έγκριση της δαπάνης με ημερομηνία 29-5-2014, έγγραφο το οποίο υπογράφει η προϊσταμένη της εφορείας Ευαγγελία Πάντου!
dapani

ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ;

Το έργο που ακόμα δεν έχει γίνει; Το έργο που ρητά στην ανάθεση αναφέρεται πως θα πληρωθεί αφού οι εργασίες περατωθούν και αφού ελεγχθούν από τους αρμοδίους;

Κι αν ο έλεγχος έγινε, τι διαπιστώθηκε στο εν λόγω έργο κύριοι; Πως περατώθηκαν όλα όσα προβλέπονταν από την σύμβαση; Οι φωτογραφίες δεν δείχνουν κανένα έργο περαιωμένο, τα ντοκουμέντα που σήμερα δημοσιεύονται εκθέτουν όσους ενέκριναν την πληρωμή!

Η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ υπηρετώντας την ενημέρωση δίνει σήμερα στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες με την έναρξη των εργασιών μόλις χθες 15 Ιανουαρίου


Οι αρμόδιοι που έβαλαν την υπογραφή τους και στην ανάθεση και στην πληρωμή θα πρέπει να απαντήσουν γιατί το έργο πληρώθηκε χωρίς να έχει περατωθεί, γιατί η ρήτρα 7 της ανάθεσης που μιλά για πληρωμή κατόπιν περαίωσης δεν πληρώθηκε…