Αρχική Ν. Κορινθίας Γλιστράει με… το σκαρπίνι κ. Νανόπουλε!

Γλιστράει με… το σκαρπίνι κ. Νανόπουλε!

Ορυμαγδός για το Στεφάνι που αποκλείστηκε 4 ημέρες από τα χιόνια, ως λέει η παράταξη Νανόπουλου και τα φίλια μέσα!
Έσπευσε ο επικεφαλής της μειοψηφίας να πάει στο χωριό να καταγράψει τα παράπονα και τι να μας πει; Να μας πει οτι γλιστράει! Οτι υπάρχει πάγος και χιόνι και πως τα μηχανήματα θα έπρεπε να έχουν ανοίξει και τα σοκάκια!

Αλλά πως να μην γλιστράει αγαπητέ σύμβουλε;;;; Πάνε με σκαρπίνι στο χιόνι;;;;

Ένα αθλητικό παπούτσι, μια μπότα, μια γαλότσα, κάτι βρε αδερφέ! Μα με σκαρπίνι στα χιόνια κύριε Νανόπουλε;;; Φυσικά και γλιστράει!

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε το φίλιο μέσο χωρίς να σκεφτεί πως… μάλλον τον εκθέτει τον κ. Νναόπουλο! Διότι στο βίντεο ο ηλικιωμένος που φαίνεται να κατεβαίνει το δρόμο , πηγαίνει σφαίρα, διότι έχει τα κατάλληλα! Ο δε κ. Νανόπουλος σιγά -σιγά και με προσοχή για να μην πέσει!

ΥΓ1: Το χειμώνα στα ορεινά χωριά έτσι γίνεται! Πέφτει χιόνι και οι μετακινήσεις είναι δύσκολες. Ο μηχανισμός υποχρεούται να κρατήσει ανοιχτή την κεντρική αρτηρία και αυτή στο Στεφάνι έμεινε ανοιχτή. Αυτή ήταν και η απάντηση που δόθηκε σήμερα απο τους αρμόδιους αντιδημάρχους, όσο κι αν ο “φίλιος δημοσιογράφος” προσπάθησε να επιβάλει την άποψή του και με μετέπειτα ανάρτησή του να μας πει πως “η δημοτική αρχή προσπάθησε να μας πει πως δεν έριξε χιόνι στο Στεφάνι”.
Μάθετε την ελληνική αγαπητέ και μην παραπλανείτε… Δεν είπαν αυτό οι αντιδήμαρχοι! Οι αντιδήμαρχοι είπαν πως έγινε επέμβαση από την αρχή, πως έπεσε αλάτι και πως άνοιξε η κεντρική αρτηρία.
Για τα σοκάκια που ρωτούσατε εσείς τους κατοίκους, άλλου παπά ευαγγέλιο! Και όπως καλά είπε ο κ. Μπάκουλης “άφησαν τα κρουαζιερόπλοια και έπιασαν τις χιονοδρομίες τώρα”!

Μόνο που οι χιονοδρομίες θέλουν και κατάλληλο εξοπλισμό και όχι… σκαρπίνι!

ΥΓ2: Αν το χωριό ήταν αποκλεισμένο δεν θα έφτανε σε αυτό ούτε ο Νανόπουλος ούτε το prive συνεργείο του…