Αρχική Ν. Κορινθίας Οδοιπορικό του super στην ορεινή Κορινθία

Οδοιπορικό του super στην ορεινή Κορινθία

Πυκνή απο το πρωί η χιονόπτωση στον ορεινό όγκο της Κορινθίας και το super πραγματοποίησε οδοιπορικό. Στην εθνική Κορίνθου – Τριπόλεως κατεγράφη πυκνή χιονόπτωση και προς τούτο οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί ενώ τα χωριά ντύθηκαν στα λευκά τους αναμένοντας το νέο έτος. Προβλήματα δεν καταγράφονται εως ώρας ωστόσο κανείς δεν θα πρέπει να κινείται χωρίς αντιολισθιτικές αλυσίδες και ενημέρωση απο την αστυνομία. Στις επάλξεις ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας με επικεφαλής τον Πελοπίδα Καλλίρη προκειμένου να μην αποκλειστεί καμία περιοχή.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης με το Διευθυντή Τεχνικών Έργων κ. Παναγιώτη Σωτηράκο και τον Σύμβουλο σε θέματα Πολιτικής Προστασίας κ. Βλάση Μπαχταλιά, έως αργά το βράδυ διέσχισαν το ορεινό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τους Δημάρχους και τους Προέδρους των ορεινών περιοχών, παρακολουθώντας από κοντά το δύσκολο έργο των χειριστών των εκχιονιστικών μηχανημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και των Δήμων.

Συνεχάρη τους χειριστές των μηχανημάτων για την σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ώστε το οδικό δίκτυο να παραμείνει σε λειτουργία χωρίς προβλήματα.

Επειδή τα καιρικά φαινόμενα την νύχτα θα είναι εντονότερα λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, θα πρέπει οπωσδήποτε, τα αυτοκίνητα που κινούνται να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες και να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις των συμπολιτών μας.

Δείτε σε λίγο το Video απο το οδοιπορικό

Προηγούμενο άρθροΠροπόνηση του Αστέρα στα λευκά
Επόμενο άρθροΚατάλευκο το Αραχναιο