Αρχική Ν. Αργολίδος Αργυρό μετάλλιο για την Σοφία Ράλλη, στο Μπάνσκο, στην τεχνική κατάβαση

Αργυρό μετάλλιο για την Σοφία Ράλλη, στο Μπάνσκο, στην τεχνική κατάβαση

Η Σοφία Ράλλη έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στους διεθνείς αγώνες αλπικού σκι που έγιναν στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας (22-23 Δεκεμβρίου). Η χιονοδρόμος του ΕΟΣ Νάουσας κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης, με την πολύ καλή επίδοση χρόνου 1:45,16 και 88,29 βαθμούς FIS.

Στους άνδρες την καλύτερη εμφάνιση από την ελληνική ομάδα –επίσης στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης- την έκανε ο Ιωάννης Αντωνίου, ο οποίος τερμάτισε στην 14η θέση, με χρόνο 1:35,99 και 73,57 βαθμούς FIS.

Αυτό ήταν το αγωνιστικό ξεκίνημα για τις Εθνικές μας ομάδες των Αλπικών Αγωνισμάτων, μιας και ο ζεστός καιρός δεν είχε επιτρέψει μέχρι τώρα να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένοι αγώνες σε όλη την Ευρώπη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στην Τουρκία και παίρνει μέρος σε αγώνες που γίνονται στο Ερζουρούμ, από σήμερα παραμονή Χριστουγέννων έως και τις 28 Δεκεμβρίου.

Οι αγώνες αυτοί θα αποτελέσουν και κριτήρια επιλογής για τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που θα γίνουν στο Κολοράντο των ΗΠΑ από 1 έως 16 Φεβρουαρίου 2015.

Στην Σιένιτσα το Δίαθλο

Στη Σιένιτσα της Σερβίας βρίσκονται από την Κυριακή τρεις έλληνες χιονοδρόμοι του Διάθλου. Είναι οι νεαροί αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας Μάκης Ιωάννη, Σεραφείμ Αργύρης και Γεωργία Νιμπήτη, που συμμετέχουν σε διεθνή προετοιμασία Διάθλου της IBU και της Σερβικής Ομοσπονδίας και οι οποίοι θα επιστρέψουν στην χώρα μας στις 28 Δεκεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΟΙ Στρατιώτες τα έψαλλαν στον Χειβιδόπουλο
Επόμενο άρθροΗ οδός Δαναού στο Άργος σε γιορτινή διάθεση με μουσικές δρόμου την Κυριακή το πρωί