Αρχική Χωρίς κατηγορία Αδειοδότησαν παρ όλες τις ελλείψεις…

Αδειοδότησαν παρ όλες τις ελλείψεις…

που επεσήμαναν Πυροσβεστική και Αστυνομία με ψήφους 3-3 και 1 απόντα τα φουσκωτά , την ταβέρνα και το παγοδρόμιο – Κουβέντα δεν ειπώθηκε για την αλλαγή χρήσεως που δεν υπάρχει και αδειοδότηση για τους χώρους του πρώην εργοστασίου της ΕΛΒΙΟΧΥΜ από αποθήκη σε εκθεσιακό χώρο σύμφωνα με το νόμο 4264/2014 κεφάλαιο Η, άρθρο 36, 37 και 38.

Αδειοδότησαν άρον – άρον και παρ ότι η πυροσβεστική, η αστυνομία και το εργατικό κέντρο διαφώνησαν στο πρακτικό διότι υπήρχαν πάρα πολλές ελλείψεις οι οποίες έπρεπε να φτιαχθούν και μετά να χορηγηθούν οι άδειες στα φουσκωτά και στο παγοδρόμιο και παρ ότι έλειπε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Βιομηχανίας – δεν ξέρουμε γιατί- παρ όλα αυτά η κ. Καλλίρη υπεύθυνη του Δήμου, επειδή είχε στη δικαιοδοσία της 2 ψήφους , σαν δήμος, στο πρακτικό γράφτηκε 4-3 να του δοθεί άδεια για λίγες ημέρες να λειτουργήσει και να φτιάξει αυτά που έχουν επισημάνει Πυροσβεστική και αστυνομία και ενώ είναι σε εξέλιξη ο έλεγχος και από την εισαγγελία Κορίνθου για το πώς ακριβώς λειτουργεί , παρ όλα τα ανωτέρω ο δήμος κυριολεκτικά με ταχύτητα φωτός, προχώρησε στην αδειοδότηση των φουσκωτών , της ταβέρνας και του παγοδρομίου χωρίς καν να λάβει υπόψιν του ότι το κτίριο δεν έχει άδεια καταλληλότητας ως εκθεσιακός χώρος.
Την ώρα λοιπόν που ελάμβανε χώρα η διαδικασία αυτοφώρου , έτρεχε ο Δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος να βγάλει έστω με αυτόν τον τρόπο, μαζί με την εκπρόσωπο του Δήμου για την ποιότητα ζωής κ. Καλλίρη, την αδειοδότηση των ανωτέρω αναγραφόμενων χώρων παιγνίων , φουσκωτών και παγοδρομίου.
Αυτά τα λίγα για σήμερα διότι η έρευνα για την μη αδειοδότηση του συνολικού χώρου των αποθηκών Μανδράκου καθώς και οι απαντήσεις , μια αδειοδότηση ως εκθεσιακός χώρος από αποθήκες οπωροκηπευτικών των αποθηκών ιδιοκτησίας Μανδράκου, αναμένεται να έχουμε τα πρώτα στοιχεία από τις υπηρεσίες που είναι αρμόδιες και στις οποίες έχουν γίνει τα σχετικά αιτήματα καθώς επίσης και ο τρόπος λειτουργίας έως σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες της υσνέχισης της λειτουργίας του χωριού του Αι Βασίλη που λειτουργεί υπο την αιγίδα του Επιμελητηρίου του κ. Νανόπουλου και του Δήμου Βόχας του κ. Παπακυριάκου.
Επανερχόμεθα πολύ σύντομα!