Αρχική Ν. Κορινθίας Βγήκε η απόφαση! Δικαιώνει Πνευματικό αλλά και τις πληροφορίες μας!

Βγήκε η απόφαση! Δικαιώνει Πνευματικό αλλά και τις πληροφορίες μας!

Το αποτέλεσμα της κάλπης της 25ης Μαίου επικυρώνει και το εκλογοδικείο της Κορίνθου. 2 μόλις ημέρες μετά την έκδοση της 1ης απόφασης για την ένσταση Πούλου επι 3 συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου, εκδόθηκε και η κυρίως απόφαση, για την κυρίως ένσταση η οποία αποτελεί την μεγάλη δικαίωση του Αλέξανδρου Πνευματικού, ο οποίος είναι και με τη βούλα των δικαστηρίων Δήμαρχος Κορινθίων, αλλά και των δικών μας πληροφοριών που απ την αρχή τα ένστασης Νανόπουλου έλεγαν πως δεν υπάρχει νομικήη βάση ανατροπής και άρα το αποτέλεσμα μένει ως έχει!
Αυτές τις πληροφορίες γράφαμε και το φύλλο του ΣΗΜΕΡΑ το οποίο κυκλοφόρησε χθες. Μάλιστα γίναμε αντiκείμενο χλευασμού – «συνάδελφοι» δε ζήτησαν να μας καλέσει ο εισαγγελέας για να πούμε απο που ξέραμε τις πληροφορίες μας.
Δεν έχετε ακούσει «συνάδελφοι» για τις δημοσιογραφικές πηγές και πληροφορίες; Αυτές είχαμε εμείς, όταν εσείς είχατε μονάχα τις εμμονές σας και έναν πόθο ευσεβή πως… το αποτέλεσμα θα αλλάξει και Δήμαρχος στην θέση του Δημάρχου θα γίνει ο Βασίλης Νανόπουλος.
Ενόχλησε ακόμα και η πληροφόρησης πως… εκτός από το ΣτΕ υπάρχει και ευρωπαικό δικαστήριο για να προσφύγει εάν το επιθυμεί ο Βασίλης Νανόπουλος.
Δεν «προδικάσαμε» την απόφαση κύριοι, ούτε δημιουργήσαμε κλίμα στην κοινωνία. Εσείς προσπαθούσατε με νύχια και με δόντια να το πράξετε τόσο καιρό αφήνοντας την Κόρινθο στον κυκλώνα της εκλογοδικείας και της ανατροπής.
Κάναμε ρεπορτάζ κύριοι και τίποτε άλλο!
Απλά το συγκεκριμένο δεν «βολεύει» εσάς και εκείνο που στηρίζετε για… τους δικούς σασλόγους!
Όσο για το «Ι.Χ Δημοσιογράφοι;»
Αγαπητέ, κανείς, εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια!

Η Δικαιοσύνη μίλησε, αποφάσισε, δικαίωσε τον Αλέκο Πνευματικό αλλά και δημοσιογραφικά εμείς…
Καλή συνέχεια λοιπόν… στον αγώνα σας , όποιος κι αν είναι αυτός!
Είναι ΠΟΛΛΑ τα 5 χρόνια!!!!