Αρχική Ν. Κορινθίας Καλοί οι πηχυαίοι τίτλοι αλλά… στοιχεία κύριοι!

Καλοί οι πηχυαίοι τίτλοι αλλά… στοιχεία κύριοι!

Αυλαία για την 6η έκθεση του Επιμελητηρίου της Κορινθίας αλλά… ακόμα οι πηχιαίοι τίτλοι είναι εδώ! Τεράστια η επιτυχία από την μια, μαγευτική η διοργάνωση από την άλλη, ήρθε και ο Θοδωράκης με το ποτάμι του και πλημμύρισε από κόσμο ( δεν θέλω να διανοηθώ άλλες πλημμύρες γιατί ξύνω πληγές στον Πρόεδρο!) , να και οι κακοί που την πολεμούσαν και τώρα τους κάνουμε… ωσάν μικρά παιδιά και «πρίτς».
Δεν θα διαφωνήσει κανείς με κανέναν… Άλλωστε και εκείνοι εκ των «συναδέλφων» που μόνο ράντζο δεν έβαλαν στην Έκθεση, μια δουλειά έκαναν κι αυτοί για την οποίαν φαντάζεται κανείς πως πληρώθηκαν…
Που να ναι όμως η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι στους αριθμούς ότι και να θέλει ο καθείς να δείξει με λέξεις ή… φωτογραφίες κατά το δοκούν τραβηγμένες!

Αριθμούς λοιπόν αναμένουμε Πρόεδρε Νανόπουλε για να δούμε και εμείς την μεγάλη επιτυχία της έκθεσης!
Περιμένουμε αριθμούς για να διαπιστώσουμε εάν πράγματι η έκθεση ήταν καλύτερη από την περσινή και αν εν τέλει… είχες δίκιο για την Mercedes!

Περιμένουμε αριθμούς που θα λένε, πόσοι εκθέτες ήρθαν φέτος στην έκθεση , πόσα περίπτερα είχαμε , σε σχέση με πέρυσι ποια ήταν η αύξηση ή… ( με συγχωρείς που σε πικραίνω) η μείωση!
Αίσθηση μου είναι ( και όχι λανθασμένη) πως η έκθεση είχε σε αριθμό το 1/3 των εκθετών! Έμπαινες και έβγαινες σε 15 λεπτά αν δεν πολύ καθυστερούσες στα περίπτερα… και τούτο όλοι οφείλουν να το παραδεχτούν δίχως εμπάθειες και αντιπάθειες!

Θα πει κανείς, ναι οκ, αλλά επιτυχημένη μπορεί να είναι και μια μικρότερη έκθεση! ΝΑΙ σαφώς αλλά… να! Αν ήταν λιγότεροι οι εκθέτες πηγαίνει το μυαλό σε δυο συμπεράσματα: Πρώτον ότι το 45άρι του Βασίλη Νανόπουλου ήταν καθοριστικό για την μειωμένη προσέλευση και δεύτερον πως ο χώρος ο οποίος επελέγη, επελέγη ακριβώς για να χωρέσει αυτούς τους εκθέτες και όχι περισσότερους που… δεν υπήρχαν!

Οι αριθμοί θα τα πουν όλα αγαπητοί κύριοι και κυρίες, συνάδελφοι και συναδέλφισσες εντός ή εκτός εισαγωγικών, πρόεδροι και υποψήφιοι Δήμαρχοι.
Επίσης οι αριθμοί είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάψουν οι επικρίσεις , δεν νομίζετε αγαπητέ Πρόεδρε του Επιμελητηρίου;

ΥΓ: Για να μην πω ότι επιβάλλεται ο απολογισμός αφού η επιτυχία είναι… τόσο τεράστια! Αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να πεισθούν όλΟι πως δεν επρόκειτο περί.. ΦΟΥΣΚΑΣ!