Αρχική Χωρίς κατηγορία Στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος Τατούλης – Νικολάκου Διαβάστε το άρθρο στην...

Στο σκαμνί για παράβαση καθήκοντος Τατούλης – Νικολάκου Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/45539-tatoulis-nikolakou-paravasi-kathikontos

Κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση θα καθίσουν στις 18 Μαρτίου 2015 στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Η κατηγορία αφορά τον αποκλεισμό της «Ε» από κρατικές καταχωρίσεις τις οποίες σύμφωνα με το νόμο 3548/07 είχαν υποχρέωση να δημοσιεύουν στις τοπικές εφημερίδες με κριτήριο την ίση κατανομή.

Αντ’ αυτού Τατούλης και Νικολάκου απαντώντας στην σκληρή κριτική της εφημερίδας έκριναν σκόπιμο να υποβάλουν οικονομικές κυρώσεις επί διετία περίπου αδιαφορώντας αν παραβαίνουν το νόμο, καθώς η σχετική αρθρογραφία της «Ε» που κατήγγειλε την παρανομία αγνοήθηκε προκλητικά.

Τώρα καλούνται να δώσουν λόγο στη δικαιοσύνη και να υποστούν τις νόμιμες συνέπειες. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/45539-tatoulis-nikolakou-paravasi-kathikontos