Αρχική Χωρίς κατηγορία “Έφυγε” νωρίς ο ιδιοκτήτης του ΑΧΕΛΩΟΣ σε ηλικία μόλις 63 χρόνων

“Έφυγε” νωρίς ο ιδιοκτήτης του ΑΧΕΛΩΟΣ σε ηλικία μόλις 63 χρόνων

Μεγάλη συγκίνηση προκαλεί στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία Γεωργίου Μπόκα.
Γεωπόνος στον πρώην Οργανισμό καπνού και μετά την παραίτησή του, δραστηριοποιήθηκε στον ιδιωτικό τομέα, ως επιχειρηματίας στο χώρο της αγροτικής οικονομίας, καλλιέργειας και εμπορίας διαφόρων αγροτικών προϊόντων με ταυτόχρονη πολυσχιδή δράση. Συμμετείχε στο κοινωνικό-πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου.
Ο Γ.Μπόκας απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών, μετά από μάχη που έδινε τις τελευταίες εβδομάδες για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη…..
Ο Γιώργος Μπόκας δρατηριοποιήθηκε ιδιαίτερα στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας, υπήρξε πρόεδρος της Πλαγκτόν Α.Ε και διετέλεσε Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδατοκαλλιεργητών Δυτικής Ελλάδας. Υπήρξε ο βασικός ιδιοκτήτης και εμπνευστής της τηλεόρασης του Αχελώου ΤV.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Μπόκα, τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι «ο εκλιπών υπηρέτησε με πίστη και φανατισμό την ιδέα της υγιούς περιφερειακής τηλεόρασης, συνέβαλε με την λειτουργία του τηλεοπτικού σταθμού «Αχελώος TV» στην σωστή τοπική ενημέρωση, αλλά και στην ευρωπαϊκή πληροφόρηση».

Ο Γιώργος Μπόκας νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Η κηδεία, τελέστηκε στις 4 το απόγευμα, στην γενέτειρά του, το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας. Ο Πρόεδρος και Δ.Σ του super tv Ευθύμιος Κάππος βρέθηκε στο Κουνούργιο Αιτωλοακαρνανίας για τον τελευταίο ασπασμό στον αγαπητό του φίλο.

Η δημοσιογραφική ομάδα του peloponnisosnews, της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ και του supertv εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γ.Μπόκα.