Αρχική Χωρίς κατηγορία ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/09/2014 ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/09/2014 ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 65 παρ. 5 και 67 παρ. 1 του ν. 3852/2010, την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου του 2014 και ώρα 7μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχιακό Κατάστημα (οδός Κολιάτσου 32, 2ος όροφος), τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.
Τα θέματα προς συζήτηση της ημερήσιας διάταξης είναι :

1) Λήψη απόφασης, σχετικά με τις προβλεπόμενες χρήσεις γης της πολεοδομικής μελέτης με τίτλο «Αναθεώρηση και επέκταση σχεδίου πόλεως Κορίνθου στα Ο.Τ. του παραλιακού μετώπου και της παραρεμάτιας ζώνης του ρέματος Ξηριά και οριοθέτηση ρέματος Ξηριά», σύμφωνα με το Ν. 4269/2014.
2) Εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Αποβλήτων (ΦοΣΔΑ) Περιφέρειας Πελοποννήσου.
3) Εκλογή αντιπροσώπων για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ».
4) Αίτημα Σπυριδούλας Φλέκα για χορήγηση άδειας στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Αράτου 57, στη Κόρινθο.
5) Αίτημα συνιδιοκτητών Βλάσιου Αργυρόπουλου, Χρυσούλας Μιγγολιού, Ελισσαίου Μιγγολιού και Ασήμως Παπαιωάννου, για χορήγηση άδειας εισόδου-εξόδου οχημάτων στην οδό Κροκιδά 105, στη Κόρινθο.
6) Έγκριση δαπανών μεταβίβασης των Δημοτικών Συμβούλων Αντωνίου Παππά και Πέτρου Λέκκα που συμμετείχαν στο Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη.
7) Έγκριση πίστωσης για την αθλητική εκδήλωση του Σπάρταθλου.
8) Αιτήματα συνδημοτών μας για παροχή κοινωφελούς εργασίας στο Δήμο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΣΙΚΙΔΗΣ

Προηγούμενο άρθρο«Δε θα αφήσουμε τα σκουπίδια να έρθουν στο σπίτι μας»
Επόμενο άρθροΑγίασε τα σχολεία της Κορινθίας ο Μητροπολίτης Διονύσιος